Stella Artois lansează oficial competiția internațională World Draught Masters

Stella Artois a lansat oficial, la nivel internaţional, cea de-a cincisprezecea ediţie a competiţiei sale simbol, World Draught Masters. Barmani şi clienţi din peste 28 de ţări din întreaga lume, inclusiv România, se vor întrece pentru a-şi demonstra măiestria în Ritualul celor 9 paşi de turnare a berii Stella Artois. Inspirat din peste şase sute de ani de tradiţie în fabricarea berii, acest program anual celebrează măiestria creării şi turnării supremei “frumuseţi lichide” – potirul perfect de Stella Artois.

În următoarele luni, se vor derula ediţiile regionale şi naţionale în cadrul cărora concurenţii se vor pregăti să-şi reprezinte ţara la finala mondială a Stella Artois World Draught Masters din Argentina.

În România, fazele locale – semifinale – vor fi organizate în Bucureşti, Timişoara, Craiova şi Iaşi în data de 9 august şi în Cluj, Braşov şi Constanţa pe data de 10 august. Competitorii calificaţi în semifinale se vor întrece pe 20 august, la club Crush din Mamaia, pentru a fi desemnat barmanul care va reprezenta România la finala mondială.

În acest an, marea finală a evenimentului va fi organizată pe 26 octombrie, la Buenos Aires. Stella Artois continuă, astfel, tradiţia lansată de marcă de a extinde constant această competiţie dincolo de graniţele tării sale de origine, Belgia, către cele mai cosmopolite oraşe de pe glob – în 2009, evenimentul a avut loc la New York Public Library, iar finala mondială de anul trecut s-a ţinut în faimosul Old Billingsgate din Londra.

“Aşteptăm cu nerăbdare competiţia Stella Artois World Draught Masters cu speranţa că, şi în acest an, România va face o figură frumoasă. Am dat deja o campioană mondială în 2006, avem deci precedentul creat în arta turnării perfecte. Sperăm ca un public cât mai numeros să-i încurajeze pe participanţi de-a lungul faimosului ritual în 9 paşi, atent urmărit şi cu stricteţe cântărit de juriul de specialişti”, a declarat Tiberiu Mercurian, Director de Marketing Bergenbier S. A.

În România, competiţia Stella Artois World Draft Master se organizează din anul 1997. La ediţia din 2006, titlul mondial de World Draft Master a fost câştigat de românca Mihaela Joiţa.

Pentru mai multe informaţii despre competiţia Stella Artois – World Draught Masters 2011, vă rugăm să vizitaţi www.stellaartois.com.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,051 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Stella Artois lansează oficial competiția internațională World Draught Masters
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: