Stella Artois oferă cadouri speciale de Sărbători

Toată luna decembire, în 25 de locaţii din marile lanţuri de magazine Carrefour, Auchan, Cora şi Real, consumatorii vor descoperi magia Crăciunului în viziunea Stella. Înăuntrul acestor magazine, standul dedicat campaniei arată impresionant. Un pahar uriaş, întors, în care trăieşte o bucăţică din spiritul Crăciunului, străjuit de Zânele Stella Artois, este locul în care cumpărătorii unui six-pack de doze de Stella festiv vor primi pe loc un cadou de Crăciun.

Pe lângă cadoul primit imediat, vor primi şi un cod pe care îl pot introduce pe site-ul www.stellaartois.ro pentru a intra în tragerea la sorţi a marelor premii: două excursii pentru doua persoane în Belgia, locul de naştere al celebrei Stella Artois.

În paralel, în online, pe pagina de Facebook Stella Artois www.facebook.com/StellaArtoisRomania, fanii mărcii belgiene pot transmite cuiva drag o felicitare personalizată, o dedicaţie muzicală, pe note de Crăciun. Formaţia Moonlight Breakfast a compus un cântec şi a filmat un videoclip în exclusivitate pentru fanii Stella Artois. Cîntecul are iz de turtă dulce şi portocale, spirit de Crăciun cât cuprinde şi este transpus într-o aplicaţie

Facebook. Utilizatorii îl pot personaliza şi trimite cuiva drag pentru a-i lumina şi mai mult zilele frumoase de Crăciun.

„Gingerbread, piesa celor de la Moolight Breakfast creată special pentru fanii Stella Artois de pe Facebook este o declaraţie superbă de dragoste. Retransmite prin muzică exact spiritul Stella Artois, un pic de magie, un pic de dragoste, eleganţă şi rafinament. Ne dorim ca toţi consumatorii noştri să preţuiască fiecare moment al aestei luni de Sărbătoare alături de un pahar de Stella Artois- berea născută de Crăciun”, a declarat Mihai Bonca, director marketing Bergenbier S.A.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2Performant
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *