Next_Capitall

Stella Artois readuce de Sărbători sticla specială în formă de șampanie

Stella Artois readuce în România sticla specială de 0,75l în ediție limitată, pentru a celebra Crăciunul, perioada în care berea a fost creată în 1366, în fabrica Den Hoorn din Leuven, Belgia.

Stella ArtoisApărută inițial în preajma sărbătorilor de iarnă, berea a fost numită Stella (numele latin pentru „stea”) datorită excepționalei sale limpezimi.

Sticla specială în formă de șampanie este disponibilă în magazinele din România până la finalul lunii ianuarie 2017. Stella Artois se servește numai în paharul special – Chalice, care evidențiază culoarea sa intensă, aurie și îi accentuează savoarea desăvârșită. Senzația de prospețime la final, o distinge de alte tipuri de bere din Europa.

Stella Artois este darul de Crăciun al maestrului berar Artois, iar cu ocazia Sărbătorilor Stella vine într-un ambalaj special. E un cadou oferit celor care apreciază rafinamentul unui gust desăvârșit și se bucură împreună cu ceilalți de momente memorabile”, a declarat Alexandra Butoi, Senior Brand Manager Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors.

Pentru a celebra această perioadă, Stella Artois a pregătit o surpriză în câteva magazine selectate: fiecare sticlă de Stella Artois 0,75l cumpărată vine însoțită de un ambalaj cadou. Acesta poate fi ridicat, în momentul cumpărării, în perioada selectată, din următoarele rețele de retail:

  • Kaufland, în perioada 9-10-11 decembrie, în 9 magazine din București
  • Mega Image, în perioada 16-17-18 decembrie, în 15 magazine din București
  • Cora, în perioada 22-23-24 decembrie, în 11 magazine din București, Drobeta-Turnu Severin, Cluj-Napoca, Constanța, Baia Mare, Bacău și Ploiești
  • Auchan, în perioada 16-17-18 decembrie, în 19 magazine din București, Constanța, Craiova, Cluj-Napoca, Pitești, Timișoara, Iași, Sibiu, Ploiești, Baia Mare, Deva, Târgu Mureș și Suceava

De peste 600 de ani, Stella Artois respectă un ceremonial rafinat și strict pentru turnarea berii în pahar – Ritualul de Turnare a Berii în nouă pași – care împrumută din terminologia medievală a cavalerilor: Purificarea, Sacrificiul, Alchimia Lichidă, Coroana, Alungarea, Tăierea capului, Curățarea, Regula celor două degete și, ultimul pas, Răsplata. Ritualul este păstrat cu strictețe și astăzi pentru că potențează gustul autentic Stella Artois.

Bergenbier S.A. produce Stella Artois în fabrica de la Ploiești, atât în varianta originală, cât și în cea Fără Alcool, folosind întocmai procesul de fabricație al berarilor belgieni. Varianta non-alcoolică a celei mai iubite beri belgiene din lume are același gust Stella Artois, pentru că la fabricarea ei se folosesc aceleași ingrediente de calitate și același proces de producție.

Bergenbier S.A., parte a grupului Molson Coors, este unul dintre cei mai activi producători de bere de pe piaţa românească, activând în România din anul 1994. Compania operează în prezent o unitate de producţie la Ploieşti, iar echipa numără aproximativ 700 de angajaţi. Bergenbier S.A. face parte din grupul Molson Coors Brewing Company, al treilea mare producător de bere din lume.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Stella Artois readuce de Sărbători sticla specială în formă de șampanie

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: