Stephen Karl va prelua conducerea Bunge Prio Romania de la 1 septembrie

Bunge, unul dintre liderii globali în domeniul agribusiness și alimentar, anunţă numirea lui Stephen Karl în funcţia de Managing Director pentru Bunge Prio Romania începand cu 1 septembrie 2014. Acesta îl înlocuiește pe Giovanni Quaglia, al cărui mandat temporar la conducerea companiei în România se va încheia la 31 august.

bunge-logoStephen Karl a ocupat anterior poziţia de managing director, timp de 2 ani, la Almos Group Romania, companie care deţine peste 5.000 de hectare în judeţul Neamţ.

De asemenea, Karl a lucrat 10 ani în cadrul grupului BASF ocupând diferite poziții in grup in SUA, Germania, Noua Zeelandă, Spania, iar între anii 2008 şi 2011 acesta a fost Head of Agriculture pentru România şi Bulgaria.

Bunge Prio este un joint-venture creat în 2012 între Bunge și Martifer, care integreazã capacitãțile de colectare și procesare a semințelor oleaginoase deținute de cele douã companii în România si Bulgaria. În România, portofoliul Bange Prio conţine două branduri lider în piaţa de ulei îmbuteliat – Floriol și Unisol.

Grupul este unul dintre cei mai importanți traderi de pe piața localã și lider în piața de ulei îmbuteliat și în producția de bio-diesel. Prin facilitãțile sale integrate de producție din Buzãu și Lehliu, Romania, Bunge Prio are o capacitate de prelucrare seminte oleaginoase de peste 1 milion de tone.

Bunge Limited este un lider global în domeniul agribusiness și alimentar, operând în peste 40 de țãri cu 35,000 de angajați. Bunge comercializeazã, depoziteazã și transportã semințe oleaginoase si cereale pentru clienți din toatã lumea. Compania proceseazã semințe pentru a produce uleiuri comestibile și industriale sau concentrate proteice pentru hrana animalelor; de asemenea prelucreazã trestie de zahãr pentru a obține zahãr și etanol.

Bunge este activ și în domeniul morãritului cerealelor (grâu, porumb și orez) din care obține ingrediente utilizate de companiile din domeniul alimentar dar comercializeaza de asemenea si fertilizanti in America de Sud. Fondatã în 1818, compania are sediul în White Plains, New York.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Stephen Karl va prelua conducerea Bunge Prio Romania de la 1 septembrie
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: