Strauss lansează Doncafé Fresh

Compania Strauss anunță lansarea Doncafé Fresh, cea mai proaspătă cafea din România, ce poate fi personalizată după gustul fiecărui consumator.

Doncafe Fresh1Aceasta poate fi descoperită în cel mai nou și mai modern coffee shop din România, Manufaktura by Doncafé, gândit și creat să redefinească experiența savurării unei cafele proaspete.

Doncafé Fresh este o cafea High-end, cu adevărat proaspătă de la prăjire până la măcinare, personalizată din origini pure. Originile sale vin din FRAIJANES Guatemala, GITURA Kenya, SIDAMO Ethiopia și TARRAZU Costa Rica, conferind cafelei note florale, de citrice, migdale, ciocolată sau caramel.

În 4 zile de la prăjire, aromele volatile se amestecă pentru a-i conferi cafelei cel mai bogat gust. După aceea, vârful de arome poate fi savurat doar în următoarele două săptămâni. Astfel, Doncafé Fresh definește prospețimea.  Doncafé Fresh poate fi încercat în Manufaktura by Doncafé între 4 și 18 zile de la prăjire, sau cumpărat pentru acasă în ambalaje de 250 gr.

Strauss a avut viziunea de a oferi iubitorilor de cafea plăcerea unei experiențe cu adevărat unice, de a încerca și savura o cafea de excepție, într-adevărat proaspătă, și de origini atent selecționate de specialiștii Strauss România. Și așa a apărut Doncafé Fresh.

Câte ceva despre noua cafea Doncafé Fresh:

  • este proaspăt prăjită în instalațiile performante ale fabricii Strauss din București, nu este prăjită “artizanal”
  • este transportată către Manufaktura în containere din inox, special concepute, care să protejeze aroma și să mențină prospețimea
  • poate fi savurată în atmosfera creată la Manufaktura, unde este preparată pentru consum pe loc la aparatele profesionale “Victoria Arduino”, atât Black Eagle, cât și Adonis, de către barista pasionați și antrenați.

Iubitorii de cafea și consumatorii Manufaktura au posibilitatea să își cumpere “Doncafé Fresh” pentru a îl prepara acasă, în oricare din originile pe care le preferă, proaspăt prăjite și/sau măcinate și ambalate pe loc, în fața lor.

Fiecare pachet de “Doncafé Fresh” este unic, el reprezentând preferința clientului în funcție de originea sau combinația de origini aleasă și gradul de măcinare al boabelor de cafea – care se face în fața cumpărătorului și este personalizat cu un mesaj imprimat pe etichetă, un număr unic de identificare a pachetului și data la care s-a facut prăjirea.

La fel și instalația modernă din centrul Manufaktura by Doncafé este unică în lume, concepută și realizată integral în România, iar alegerea pachetului de Doncafé Fresh preferat se face prin accesarea unui “touch screen” digital care ghidează cumpăratorul cu ușurință.

Design-ul spațiului este creat de artistul vizual Florin Tomescu, un artist care a lucrat pe cele mai diverse medii, de la desen și pictură, la instalații, video-art, grafică și design interior. Complexitatea profilului său artistic l-a ajutat să îmbine viziunea artistului vizual cu a arhitectului.

Manufaktura este un altfel de coffee shop și pentru că introduce, alături de cafeaua proaspătă, un întreg meniu culinar menit să completeze diversitatea aromelor de cafea proaspătă. Au fost alese pastele Fernando Pensato, patiserie, vinuri fine, precum și salate, ceaiuri reci și sucuri naturale preparate în locație în fiecare dimineață. Pasta bar, barul cu vinuri, zona de sucuri, toate sunt amplasate în jurul centrului, ocupat de utilajul de cafea Doncafé Fresh.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,957 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Strauss lansează Doncafé Fresh

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: