Studiu Granini: 50% dintre romani consuma zilnic fructe

Rezultatele celui de-al doilea val de cercetare efectuat de Granini arata atentia din ce in ce mai crescuta a romanilor pentru alimentatie. Astfel, mai mult de de jumatate dintre cei intervievati au declarat ca mananca zilnic fructe (o data sau de mai multe ori pe zi).

Studiul efectuat arata ca 26% dintre respondeti consuma fructe o data pe zi, in timp ce 24% dintre acestia consuma fructe de mai multe ori pe zi. De asemenea, s-a observat un consum mai ridicat de fructe in randul femeilor, 28% dintre respondente declarand ca mananca fructe zilnic si doar 24% dintre barbati au acelasi obicei de consum.

in ceea ce priveste top 3 fructe consumate de romani, merele, bananele si portocale sunt pe podium, iar momentul potrivit pentru acest mic deliciu este intre mese, considerate gustari.

In materie de arome preferate in consumul de suc 100% si nectar, romanii prefera portocalele (25%), piersicile (13%), combinatiile multifruct (12%), marul (7%) si para (6.3%). Pentru bauturile tip still-drinks, topul aromelor preferate este urmatorul: portocale (31%), combinatiile multifruct (22%), piersica (15%), visine (8.3%) si grapefruit (7%).

Granini sustine stilul de viata sanatos si ofera o gama de produse premium naturale fabricate cu ajutorul tehnologiilor de cea mai inalta calitate, atat pentru procesarea fructelor, cat si in ceea ce priveste imbutelierea.

Cercetarea a fost realizata în luna octombrie a acestui an pe un esantion de 1.074 de respondenti din toate zonele tarii si vinei in continuarea unui proiect de implicare a Granini in educarea consumatorilor in materie de sanatate si consum natural.

Granini este un produs 100% natural, apreciat in peste 74 de tari pentru atributele sale: fara colorati, fara conservanti, fara fructe si legume modificate genetic. Produsele Granini pastreaza gustul autentic si natural al fructelor si brandul este in mod continuu interesat de evolutia preferintelor consumatorilor pentru a oferi energie si stare de bine prin calitatea produselor.

2performant.com

Un comentariu la „Studiu Granini: 50% dintre romani consuma zilnic fructe”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *