Takamaka, rum din Seychelles, disponibil acum și în România

IBS (International Brand Stores), importator și distribuitor de băuturi alcoolice din România, semnează un nou contract oficial de import cu Takamaka Rum, un rom obținut din trestie de zahăr, distilat și îmbuteliat în St. Andre, Seychelles. „Cu o viziune bine stabilită pentru viitor, obiectivul nostru este să deservim cu o gamă completă de produse MT, TT și HoReCa.“ – Anthony Scheffers CEO IBS (International Brand Stores).

Prin parteneriatul cu Takamaka Rum, compania IBS continuă creșterea pe piața băuturilor alcoolice din România. Takamaka Rum este disponibil acum și în România, începând cu luna Martie, atât pentru partea de retail cât și pentru HoReCa.

Takamaka

IBS (International Brand Stores)

IBS a luat naștere din pasiunea pentru cultura din spatele băuturilor alcoolice în 2010, fiind o companie românească, cu rădăcini olandeze și un portofoliu de băuturi alcoolice în continuă creștere.

Produsele din portofoliul oficial al companiei International Brand Stores sunt foarte diversificate și inovative, fiind selectate cu mare atenție și ținând cont de trendul pieței. Portofoliul include un număr de 39 de brand-uri din categoriile bere, gin, vodka, whisky etc., și chiar produse non-alcoolice, pentru care există o evidentă cerere, un trend la început, dar în creștere pe piața de profil din România.

TakamakaElena Banete, CFO IBS:

„Comparativ cu țările din vest, unde produsele fără alcool, precum ginul și berea, se regăsesc pe rafturile magazinelor dar și în HoReCa cu o gamă diversificată, în România această gamă este încă nedezvoltată, dar cu tendința de creștere.

Momentan, avem în piață atât produse cu alcool cat și fără alcool dar pentru că ne dorim să fim parte activă în dezvoltarea acestor categorii și pentru ca vrem să diversificăm sortimentul actual, vom lucra intens să creștem varietatea de produse, aducând produse cu un ‘look and feel’ nou și în tendințe, precum Takamaka!

Având un portofoliu diversificat, produsele de import oficial ale companiei țintesc toate tipurile de consumatori, de la produse premium precum Carbon Champagne, la ginuri pentru mixologie HoReCa precum Nordes Gin, până la cocktail-uri înghețate sezoniere de la 24 Ice și băuturi răcoritoare carbogazoase pe bază de CBD, din UK.

IBS investește din plin în resurse umane, distribuție proprie, dezvoltarea pe partea de eCommerce, parteneri HoReCa și dezvoltarea unui portofoliu potrivit și diversificat pentru atingerea scopului companiei, acela de a deservii cu o gamă completă de produse alcoolice MT, TT și HoReCa în toată țara.

Takamaka Rum

Povestea Takamaka începe în anul 2000, născută din ambiția de a crea un rom care să încapsuleze cu adevărat spiritul din Seychelles. Fiecare sticlă fiind umplută cu caracterul celor 100 de insule din Seychelles, meșteșuguri și tradiții. O poveste despre pasiune, tradiție și inovație care rezultă o privire în paradis prin fiecare înghițitură.

Procesul de creare începe printr-o selecție atentă a ingredientelor locale, melasă derivată din trestie de zahăr cultivată în solurile fertile din Seychelles. Alegerea ingredientelor din sursă locală este crucială, infuzând fiecare lot de rom cu aromele distinctive ale arhipelagului. Folosind alambicuri tradiționale, distileria realizează o gamă diversă de profiluri de arome. Romul este maturat în butoaie de stejar, iar clima tropicală din Seychelles accelerează procesul de maturare și conferă romului caracteristici unice.

Takamaka se va regăsi în 2 game pe piața din România: Gama Seychelles cu o serie de 5 romuri iconice ale brandului și Gama St. Andre, o gamă care arată cu adevărat ce reprezintă acest brand în categoria romurilor.

Takamaka

Gama Seychelles

Gama unde începe totul, o expresie adevărată a paradisului tropical din Seychelles, care cuprinde 5 romuri cu caracteristici distincte:

  1. Takamaka Rum Blanc
  2. Takamaka Rum Zenn
  3. Takamaka Rum Dark Spiced
  4. Takamaka Rum Overproof
  5. Takamaka Rum Koko

Gama St. Andre

O colecție de 4 romuri distincte, cu arome și caracteristici diferite, care întruchipează moștenirea bogată a Seychelles și tradițiile creole. Adevărate opere de artă, create prin sisteme unice de distilare, care arată cu adevărat standardele de distilare Takamaka:

  1. Andre PTI Lakaz
  2. Andre Grankaz
  3. Andre Extra Noir
  4. Andre Zepis Kreol

Contact

Silviu Ștefănescu – Director Comercial (0730 023 020)

Informatii utile

IBS – www.ib-stores.ro

Takamaka – www.www.ib-stores.ro/takamaka-rum


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *