TAZOVSKY Vodka anunță lansarea campaniei promoționale „Tazovsky premiază alegerile inspirate”

  • de

Tazovsky PromotieTAZOVSKY Vodka, băutura aflată în portofoliul companiei PPD România, anunță lansarea campaniei promoționale “Tazovsky premiază alegerile inspirate”, prin care consumatorii români pot caștiga pe loc și săptămânal, prin tragere la sorți, peste 2000 de premii pentru vacanțe perfecte.

Pentru a se înscrie în promoție, consumatorii trebuie să trimită prin SMS codul unic descoperit pe eticheta promoțională de pe orice sticlă de TAZOVSKY Vodka la numărul scurt 1860. Campania promoțională se desfășoară în perioada 03.06.2013 – 18.08.2013 în hypermarketurile din toată țara, iar lista finală a câștigătorilor va fi afișată pe site-ul www.tazovsky.ro pe măsura validării acestora.

Cei 12 câștigători ai marelui premiu – o vacanță la mare sau la munte, care s-au lăsat inspirați de gustul pur și perfect echilibrat TAZOVSKY, se vor bucura de 12 vouchere de servicii turistice, fiecare în valoare de 2000 RON și vor fi anunțați prin tragere la sorți în data de 21.08.2013.

Campania promoțională “Tazovsky premiază alegerile inspirate” este promovată prin intermediul TV, radio, prin activări in-store, dar și în social media, pe pagina oficială de Facebook TAZOVSKY Vodka: http://www.facebook.com/TazovskyVodka, printr-o aplicație interactivă. Prin intermediul acesteia, utilizatorii sunt încurajați să accepte provocarea, să găsească sticlele de TAZOVSKY într-un anumit interval de timp, având posibilitatea să câștige premii zilnice, prin tragere la sorți.

Produsă pe baza unei rețete tradiționale rusești, TAZOVSKY Vodka exprimă astăzi întreaga viziune care face ca acest brand să fie cu adevarat unic, o băutură de o puritate și o finețe extraordinară. Realizată după cea mai rafinată versiune a reţetei originale, TAZOVSKY Vodka este distilată de 7 ori printr-un proces tehnologic complex pentru a deveni o băutură perfect echilibrată.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *