Tetra Pak a relansat campania “Da, lapte!”

Tetra Pak, lider în industria procesării și ambalării alimentelor, a relansat campania „Da, lapte!”. Campania își propune să comunice principalele beneficii ale consumului de lapte asupra sănătății fiecăruia dintre noi.

“în ediția din acest an a campaniei “Da, lapte!” ne reamintim că acest aliment complet face parte în mod natural din viața noastră, de la cea mai fragedă vârstă și este unul dintre alimentele esențiale ale unei alimentații echilibrate și ale unui stil de viață sănătos. Din păcate, în România ne-am pierdut obiceiul de a bea lapte în fiecare zi și consumăm de aproximativ de două ori mai puțin decât în țările din Europa Occidentală, situându-ne printre ultimele 3 țări din Europa în privința consumului de lapte pe locuitor. Am relansat această campanie pentru a redescoperi beneficiile laptelui, dar și noi modaliăți în care îl putem consuma, care pot deveni noi ocazii de răsfaț”,declară Cristina Dumitru, Communication and Environment Manager Tetra Pak Romania și Moldova.

Campania se va derula până la sfârșitul anului 2012 și este susținută de persoane publice care iubesc laptele, dar și de medici care recomandă consumul de lapte, la cutie, datorita beneficiilor sale asupra sănătății..

În plus, campania “Da, lapte!” este susținută și de diferite mărci de lapte precum Danone, LaDorna, Milli, Oly, Zuzu, care folosesc tehnologia de procesare și ambalare la cutii de carton Tetra Pak.

Mai multe informatii sunt disponibile pe www.dalapte.ro și pagina de Facebook https://www.facebook.com/BeaLapte

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *