Tetra Pak lansează „Vocile inovației”

Tetra Pak marchează aniversarea a 60 de ani de la instalarea primei maşini de ambalat prin lansarea seriei de materiale video cu titlul „Vocile inovației”. În următoarele 12 luni, compania va prezenta videoclipuri realizate cu participarea oamenilor care au contribuit pe parcursul celor șase decenii de tehnologie, inovație socială și protecția mediului. Primul dintre acestea este lansat astăzi și oferă o privire de ansamblu a lui Dennis Jönsson, CEO Tetra Pak.

Seria “Vocile inovației” explorează fiecare aspect al activității Tetra Pak, de la produse, servicii și tehnologie, până la sustenabilitate și mediu, precum și programe sociale și de siguranță alimentară.

De 60 de ani Tetra Pak se călăuzește după principiul că inovația trebuie să îmbunătățească viața oamenilor de pretutindeni. Produsele și serviciile noastre, activitățile de protecție a mediului, progresul în domeniul siguranței alimentare și programele sociale sunt rezultatul efortului tuturor celor care au contribuit la aceste inovații de care beneficiază fiecare dintre noi, milioane de oameni. Prin seria „Vocile inovației”, cei care au contribuit în procesul de inovație Tetra Pak ne împărtășesc experiențele lor personale”, declară Dennis Jönsson, CEO Tetra Pak.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Tetra Pak lansează „Vocile inovației”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: