Thibaut Boidin va fi noul Managing Director HEINEKEN România, începând cu data de 1 septembrie 2023

După un mandat de succes, desfășurat pe o perioadă de cinci ani, Dan Robinson, Managing Director HEINEKEN România, va prelua un nou rol în cadrul Grupului HEINEKEN, care va fi comunicat în perioada următoare. El va fi succedat de către Thibaut Boidin, care se alătură HEINEKEN România din actuala poziție de Chief Transformation Officer pentru Regiunea Europa. Thibaut va fi numit în noul rol de Managing Director HEINEKEN România începând cu data de 1 septembrie 2023. Pe perioada lunii septembrie, Dan și Thibaut vor colabora pentru a asigura o tranziție lină către noul rol.

heinekenDan Robinson s-a alăturat grupului Heineken N.V. în 2005 și a fost numit Managing Director al HEINEKEN România în 2018. Dan a modelat o cultură organizațională sănătoasă și a implementat o strategie de business de succes în cadrul companiei locale. Pe parcursul mandatului său, compania a realizat progrese semnificative în materie de sustenabilitate, inovație și digitalizare. Dan a deținut două mandate de Președinte al Asociației Berarii României, conlucrând pentru a susține și consolida dezvoltarea durabilă a industriei berii în România.

Experiența profesională a lui Thibaut Boidin

Thibaut s-a alăturat HEINEKEN Franța în 2017, unde a fost Deputy General Manager la France Boissons. În acest rol, a coordonat un efort de transformare ambițios al HEINEKEN Franța și a generat creșterea businessului, îmbunătățind, totodată, nivelul de satisfacție al clienților. În octombrie 2020, Thibaut a fost numit în funcția de Transformation Director al HEINEKEN Franța, unde a contribuit în mod semnificativ la dezvoltarea businessului. Ulterior, în septembrie 2021, Thibaut a fost numit Chief Transformation Officer în cadrul HEINEKEN Europa și, în timpul mandatului său, a impulsionat dezvoltarea procesului de transformare a capabilităților în cadrul Regiunii Europa, coordonând programe importante și generând schimbări semnificative la nivelul businessului.

Thibaut va continua să dezvolte businessul din România, clădind pe fundația solidă construită de predecesorul său, Dan Robinson. El va coordona strategia EverGreen în România, cu o abordare centrată pe consumatori și clienți, și acordând o atenție deosebită sustenabilității, digitalizării și dezvoltării angajaților HEINEKEN România.

HEINEKEN

HEINEKEN este compania producătoare de bere cu cea mai extinsă prezență din lume. Recunoscut pentru brandul Heineken®, grupul are un portofoliu de peste 300 de mărci de bere și cidru internaționale, regionale și locale. La nivel mondial, suntem prezenți în peste 70 de țări, iar cei peste 80.000 de colegi aduc la viață valorile companiei noastre: Pasiunea pentru consumatori și clienți, Curajul de a visa și fi pionieri, Grija pentru oameni și planetă, Bucuria de a trăi.

În România, oferim un portofoliu divers de mărci de bere și cidru, majoritatea fiind produse în cele trei fabrici locale din Craiova, Ungheni și Miercurea Ciuc. Angajamentul nostru față de piața locală se reflectă nu doar prin diversitatea de branduri, ci și prin acțiunile noastre: avem 1.100 de angajați în România, ne aprovizionăm de la furnizori locali cu aproximativ 70% din ingrediente și suntem dedicați agendei noastre de sustenabilitate, ’Brew a Better World 2030’.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *