Timișoreana a lansat vara aceasta un nou sortiment: Timișoreana Brună

TMbruna-sticla&paharTimișoreana răspunde așteptărilor consumatorilor lansând vara aceasta un nou sortiment: Timișoreana Brună.

“Până în anii 1850-1900, majoritatea berilor în lume erau brune. Acel gust caramelizat, dulceag era cel mai popular pe terasele vremii și în Timișoara. Însă nu era acea bere pe care o știm azi. Atunci berea brună avea un gust bogat dar ușor, de vară, și nu era tare, ci echilibrată ca și conținut de alcool. Din vremurile de atunci și pentru oamenii de acum ne-am inspirat pentru Timișoreana Brună. Vrem să facem cinste tradițiilor românești, din care Timișoreana este atât de onorată să facă parte. Vrem să ne răsplătim prietenii apropiați cu o bere așa cum merită. De aceea am pus toată pasiunea în a readuce, în sfârșit, o Brună așa cum o cere tradiția secolelor trecute și vă invit să o savurați pe îndelete ca să vă împrieteniți cu ea de la prima degustare”, a declarat Mihai Bârsan, Vice Preşedintele de Marketing al Ursus Breweries.

Timișoreana investește permanent în inovație, în noi linii de producție, în produse noi și mai ales în a răspunde cât mai bine așteptărilor consumatorilor săi. De aceea, lansarea acestui nou sortiment a venit în mod firesc, fiind o dezvoltare naturală a protofoliului Timișoreana.

Timisoreana Brună se adresează tuturor consumatorilor de bere care până acum au consumat preponderent bere blondă, iar bere brună doar în ocazii speciale. Acum au ocazia să aleagă pe oricare dintre ele și să se bucure de un gust savuros și de o experiență cu adevarat unică. Iubitorii de bere vor putea astfel savura Timișoreana Brună, o bere cu un gust catifelat armonios, cu nuanțe delicate de malț caramelizat și note speciale de cafea, o bere ușor de băut, tot timpul anului, alături de prieteni și familie.

Noua Timișoreana Brună este o bere cu un gust complex și bogat, pentru că se folosesc specialități atent alese de malț caramelizat. Dar este în același timp o bere la fel de ușor de băut ca berea blondă, pentru că are un nivel de alcool de 5%, față de 6 sau chiar 7% cât au în general berile brune sau negre de pe piață. Este o bere mai ușoară, cu un gust foarte plăcut și echilibrat, așa cum v-ați obișnuit cu Timișoreana Blondă.

Timișoreana Brună este disponibilă în magazinele din întreaga țară. Consumatorii au primit foarte bine acest nou sortiment de bere. În urma testării produsului, 89% dintre consumatori au apreciat gustul special al berii, iar 93% au apreciat aspectul. Timișoreana Brună a fost plasată în Top 20 inovații din industia bunurilor de larg consum, după standardele GfK. 84% dintre consumatori consideră că noua brună se potrivește foarte bine cu marca Timișoreana și au încredere în calitatea produsului. Aceștia susțin ideea că o marca de bere bună are întotdeauna în portofoliu și o bere brună.

Timișoreana Brună se poate găsi în mai multe variante de ambalaj: sticla de 0,5l și doză

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *