Mascuta_Vesela_Nou

Titan SA inaugurează cel de-al 45-lea magazin Belforno Fresh din Capitală

Titan SA, una dintre cele mai mari companii de morărit şi panificaţie din Romania, inaugurează cel de-al 45-lea magazin Belforno Fresh din Capitală ce va fi amplasat în zona Gării de Nord.

În premieră pe piaţa din România, noul magazin Belforno Fresh va fi prevăzut cu o moară de grâu artizanală, complet funcţională, care va îndeplini, în primă instanţă, un rol informativ pentru clienţii magazinului.

Proiectul pilot vine în completarea programului informaţional deja derulat de companie în locaţiile Belforno Fresh – difuzarea unei suite de filme educative despre pâine – referitoare la valoarea nutriţională, alegerea potrivită fiecărui stil de viaţă – şi despre fabricarea pâinii proaspete Titan. Pe acestă cale, clienţii magazinelor pot afla de la un medic nutriţionist tot ce trebuie să ştie despre pâine înainte de a alege sortimentul dorit.

Valoarea investiţiei în noul magazin Belforno Fresh este de 300.000 de euro. Până la finalul anului, compania Titan urmează să mai deschidă alte 5 asemenea spaţii în Capitală a căror valoare totală se cifrează la suma de peste un milion de euro.

Noul magazin Belforno Fresh Gara de Nord are o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi şi se află situat pe Str. Gării de Nord, nr. 2, sector 1, Bucureşti.

Lanţul de magazine Belforno Fresh comercializează în prezent produse precum pâine proaspată Titan, produse de patiserie coapte în magazin, produse de cofetărie şi sandvişuri. Această gamă de produse proaspete este completată de o gamă complementară de răcoritoare, lactate şi cafea gata preparată. Gama de produse este în permanenţă împrospătată cu noutăţi pe fiecare categorie.

Titan S.A. este membră a grupului austriac LLI Euromills, cel mai mare jucător pe piaţa de morărit la nivel mondial. Titan comercializează de la produse de bază – făină, mălai, griş, pesmet – până la produse finite, de tipul cerealelor, pâinii şi produselor de patiserie. În prezent, Titan are circa 850 de angajaţi, locaţi în cele două centre importante din Bucureşti şi Târgu Mureş.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Titan SA inaugurează cel de-al 45-lea magazin Belforno Fresh din Capitală
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: