Top 10 branduri FMCG prezente pe Facebook

Site-ul socialbakers.com a publicat de curand un top al brand-urilor din industria FMCG (bunuri de larg consum) prezente pe Facebook. Sectorul FMCG (Fast Moving Consumer Goods) este unul foarte puternic şi în termeni de fani pe reţeaua de socializare Facebook, după cum se poate vedea în graficul următor:

Compania numarul 1 şi in acest top este gigantul american al băuturilor răcoritoare Coca-Cola, cu peste 22 de milioane de fani, fiind marca numărul unu, în general, pe Facebook.

A doua poziţie aparţine celebrilor biscuiţi Oreo, ai companiei americane Kraft Foods, cu peste 16,5 milioane de fani. Oreo este urmat îndeaproape de marca de băutură energizantă Red Bull şi de bomboanele Skittles, având fiecare peste 15 milioane de fani pe Facebook.

După cum se vede există un top 4 foarte puternic, iar incepănd cu locul 5 suma fanilor scade la aproape jumatate, pana la locul 10.

Cea mai dinamică creştere din ultimele 3 luni a realizat-o brand-ul Ferrero Rocher, cu un plus 28.96 % la numarul de fani şi brand-ul Monster Energy,  cu un plus de 28.38 %.

Întreg topul il găsiţi aici.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,061 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Top 10 branduri FMCG prezente pe Facebook

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: