TOPGEL, cel mai mare producător român de înghețată, a făcut o donaţie de 15.000 Euro pentru Spitalul Judeţean Craiova

TOPGEL, cel mai mare producător român de înghețată, este una dintre afacerile de familie din România care alege să se se implice în mod activ în sprijinirea sistemului medical din România în lupta împotriva SARS COV 2.

TOPGEL

Compania a realizat o donaţie în valoare de 15.000 Euro, dedicată exclusiv achiziţiei de echipamente sterile de protecţie pentru personalul medical din linia întâi care îşi desfăşoară activitatea în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova.

„Afacerea noastră a început în Craiova, familia noastră trăieşte aici, fabrica noastră se află în apropierea oraşului. De aceea a fost natural să ne implicăm atunci când avem posibilitatea să o facem. Dacă suntem alături de medici, suntem alături de comunitate. Ne dorim să oferim o șansă în plus la viață.

Prin intermediul „Fundației Gazeta de Sud” am făcut această donație care să susţină protecţia personalului medical în lupta cu COVID-19. Ne implicăm în domeniul sănătăţii de 8 ani, iar acum suntem încrezători că prin contribuţia fiecăruia vom ieși învingători din această situație dificilă, care ne pune în pericol sănătatea”, a declarat Bianca Popa, Director  de Marketing TOPGEL.

Din 2012 până în prezent, TOPGEL a donat aproximativ 330.000 de euro pentru sprijinirea asociațiilor locale din domeniul sănătății și pentru dotarea spitalelor din Craiova prin achiziționarea și echiparea cu 50 de echipamente medicale.

„În ceea ce priveşte activitatea noastră de producţie şi distribuţie, am implementat măsurile necesare pentru a ne proteja angajaţii și pentru a produce și distribui înghețata noastră în condiții de siguranță. Ne dorim să trecem cu toţii cu bine prin acest moment dificil, pentru a ne bucura împreună de rezultatele muncii noastre, aşa cum o facem de 25 de ani”, mai adaugă Bianca Popa.

TOPGEL

Producătorul român de îngheţată TOPGEL a debutat ca o afacere de familie şi se află în prezent în top 3 jucători de pe piața de înghețată din România.

Societatea are o unitate de producție de înghețată și produse de patiserie care include 9 linii de producție de înghețată și 6 linii dedicate produselor de patiserie, în zona orașului Craiova, în comuna Cârcea.

De-a lungul celor 25 de ani de activitate, TOPGEL are în portofoliu peste 50 de sortimente și arome de înghețată, aproximativ 20.000 de clienți în întreaga țară, 24 de puncte de distribuție și o flotă proprie care acoperă 100% din suprafața țării.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,051 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » TOPGEL, cel mai mare producător român de înghețată, a făcut o donaţie de 15.000 Euro pentru Spitalul Judeţean Craiova
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: