TOPGEL România face o mișcare strategică și continuă expansiunea la nivel național prin achiziția Secret Prod SRL

TOPGEL, cel mai mare producător român de înghețată, anunță achiziția în proporție de 100% a Secret Prod SRL din Brăila. Tranzacția sprijină creșterea de business demarată de TOPGEL pe piața din România și în industria de înghețată și patiserie conform strategiei de dezvoltare de business și linii de producție urmărită în anul 2021.

topgel

Secret Prod SRL

Secret Prod SRL deține o cotă de piață de 3%, a fost înființată în anul 1994, având ca obiect de activitate producția și distribuția de înghețată. Compania deține un parc de 4.000 de congelatoare distribuite zonal și colaborează cu 5000 de clienți prezenți în zona de SE a țării, în apoximativ 10 județe.

Prin această achiziție, compania TOPGEL, care în prezent deține propria rețea de distribuție, 2 fabrici la Cârcea, 16 linii de producție și 24 de centre regionale de distribuție, va adăuga în portofoliu alte două puncte de lucru în Brăila și Vaslui, întărindu-și totodată rețeaua de livrare, distribuție și comercializare de produse la nivel național.

Poziționarea pe piață a TOPGEL

Odată cu această achiziție, TOPGEL își consolidează poziționarea pe piață, prezența în toată zona de SE a țării în județele Brăila, Galați, Constanța, Vaslui, Călărași, Ialomița, Argeș, Prahova, Vrancea.

„Strategia de business TOPGEL a fost și este în continuare orientată către dezvoltare continuă și către consolidarea punctelor de distribuție, a rețelei de clienți și a calității produselor pe care le producem, adăugând totodată noi arome în portofoliu, în baza preferințelor consumatorilor.

Avem o istorie de 27 de ani pe piață, suntem producătorul român de înghețată care nu face compromisuri, aceasta fiind una dintre valorile noastre de bază. Tocmai pentru că ne dorim să fim și mai aproape de consumatorii noștri, să le facem produsele TOPGEL din ce în ce mai accesibile în proximitatea lor, atât în ceea ce privește produse de înghețată cât și produsele de patiserie, mizăm tot mai mult pe o strategie de extindere la nivel național,” spune Bianca Popa, Director de Marketing TOPGEL.

TOPGEL România

TOPGEL este cel mai mare producător român de înghețată și se află în top 3 jucători de pe piața de înghețată din România.

Cu o istorie de 27 de ani, TOPGEL are în portofoliu peste 50 de sortimente și arome de înghețată, aproximativ 20.000 de clienți în întreaga țară, 400 de angajați, 24 de puncte de distribuție și o flotă proprie care acoperă 100% din suprafața țării. Flota dedicată este formată din 200 auto frigorifice pentru înghețată, 75 autoutilitare pentru produse de patiserie și un camion frigorific.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *