Next_Capitall

Transavia inaugurează un nou complex avicol la Cristuru Secuiesc

Transavia, liderul pieţei locale a cărnii de pasăre, anunţă inaugurarea unei noi unităţi de creştere a păsărilor – complexul avicol de la Cristuru Secuiesc, judeţul Harghita.

Noul complex avicol este o investiţie de anvergură în procesul de creştere a puilor, realizată de Transavia în judeţul Harghita, numărând 36 de hale de producţie. Transavia va produce la Cristuru Secuiesc un total de peste 2 milioane de capete anual. Unitatea este tehnologizată cu echipamente germane de ultimă generaţie, de la liderul mondial în domeniu, Big Dutchmann.

„Noua unitate de la Cristuru Secuiesc va produce 5500 tone de carne anual si este una dintre cele mai importante investitii din România în domeniul cresterii puilor. La Transavia, totul este produs în cadrul companiei, pentru că doar aşa putem fi siguri că adevărata calitate şi siguranţă alimentară sunt livrate consumatorilor”, declară Ioan Popa, Director General Transavia.

Odată cu această investiţie, Transavia a creat peste 30 de noi locuri de muncă, a mărit capacitatea de producţie a Staţiei de Incubaţie şi obţinere a puilor de o zi, a Fabricii de nutreţuri combinate Sîntimbru, precum şi capacitatea de abatorizare de la Oiejdea, mărindu-se şi parcul auto cu autospeciale care deservesc această fermă.

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,078 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Transavia inaugurează un nou complex avicol la Cristuru Secuiesc
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: