Transavia va participa la SIAL 2014, cel mai mare târg internațional din industria alimentară

Compania Transavia, cel mai mare producător de carne de pui din România, va participa și anul acesta la SIAL 2014, cel mai mare târg internațional dedicat industriei alimentare. Târgul se va desfâșura în perioada 19 – 23 octombrie la Paris și va reuni cele mai prestigioase companii din industria alimentară din lume. Compania Transavia este una dintre puținele companii românești care iau parte la această expoziție de prestigiu.

Transavia-Fabrica nutreturi combinate Santimbru„Participarea noastră la SIAL este o recunoaștere a calității produselor Transavia și a experienței acumulate în industria avicolă din România. Produsele noastre sunt apreciate și dincolo de granițele țării, astfel am reușit să atragem parteneri din toata lumea și să exportam în țări precum Anglia, Franța, Spania, Croația și nu numai. De peste 20 de ani, investim constant în tehnologie și utilaje pentru a deveni un etalon al calității în acest domeniu, iar performanțele deosebite înregistrate de-a lungul anilor, nu fac decât să ne confirme poziția de lider în acest domeniu”, declară Ioan Popa, Directorul General al companiei Transavia.

Târgul SIAL organizat în 20 de sectoare, își propune să aducă sub același acoperiș cele mai importante companii din retail și comerț, industria alimentară, agro-alimentară și vinicolă.

Aflat la cea de-a 23-a ediție, la târgul SIAL vor participa peste 6.300 de expozanți din mai mult de 105 țări.

De asemenea, sunt așteptați peste 150.000 de vizitatori, printre care se numără persoane recunoscute la nivel internațional din industria culinară, bucătari șefi celebri, reprezentanți ai celor mai mari companii din acest sector, retaileri și alți colaboratori.

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *