ZaharulOradea

Trapiche, declarat cel mai bun producător argentinian de vin

Producătorul argentinian Trapiche a primit şi în acest an distincţia de cel mai bun producător argentinian de vinuri. Aceasta a fost acordată la Londra de juriul IWSC (International Wine and Spirits Competition). Vinurile Trapiche sunt prezente în România prin intermediul Halewood International Premium Imports.

IWSC este una dintre cele mai prestigioase competiţii de vinuri şi spirtoase din lume şi a creat trofeul “Argentinian Wine Producer of the year” (Producătorul argentinian de vin al anului) ca reacţie la ascensiunea categoriei de vinuri argentiniene. Anul 2004 a fost cel al lansării trofeului şi a fost şi primul în care Trapiche primea acest titlu, reînnoit apoi în 2006 şi 2011.

Conform oficialilor competiţiei, “în fiecare an International Wine and Spirits Competition recunoaşte realizările acelor membrii ai lumii vinurilor şi spirtoaselor care au adus un aport excepţional industriei. Acele persoane sau companii care stabilesc etaloanele de excelenţă pe care ceilalţi le vor urma, cele care influenţează calitatea, varietatea, valoarea şi informaţia educaţionala oferită consumatorului de vin şi de spirtoase”.

Pentru a patra oară câştigator al aceastui trofeu, Trapiche a demonstrat cu siguranţă faptul că este un pionier în sectorul de vinuri argentiniene, atât în termeni de calitate, cât şi de inovare. Astăzi se poate număra printre cele mai prestigioase nume la nivel internaţional.

In portofoliul companiei Halewood International Premium Imports, reprezentantul producătorului argentinian în România, se regăsesc vinurile Manos, Trapiche Malbec Single Vineyard Selection, Broquel, Oak Cask, Varietals şi Astica. Acestea pot fi găsite în reţeaua de retail şi magazine specializate, în restaurantele de top, în magazinele Halewood – The Winery Outlet (Bucureşti, Ploieşti, DN1 Breaza-Nistoreşti, Sinaia, Azuga, Braşov, Sibiu, Târgovişte, Constanţa şi  Urlaţi), dar şi online, accesând www.winery-outlet.com.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Trapiche, declarat cel mai bun producător argentinian de vin
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: