Tuborg Green Fest Peninsula se aliază cu Umbrela Verde

Cel mai mare festival din România, Tuborg Green Fest Peninsula, continuă tradiţia de a proteja mediul înconjurător şi se aliază cu Umbrela Verde, unul dintre cele mai mari programe de responsabilitate faţă de mediu desfăşurate în România, pentru a se asigura că publicul va fi răsplătit pentru comportamentul său eco.

Umbrela Verde este o campanie de responsabilizare faţă de mediu iniţiată de Tuborg încă din 2007, în parteneriat cu Ministerul Mediului şi Pădurilor. Umbrela Verde îi va răsplăti pe cei mai eco-responsabili dintre peninsulari, oferindu-le bandane, pahare de bere Tuborg, tricouri, şepci şi insigne cu însemnul Umbrela Verde pentru paharele de plastic si PET-urile colectate.

În plus, cortul Umbrela Verde va deveni timp de 4 zile spaţiul de întâlnire al tuturor celor care au o atitudine ECO, având pregătite multe acţiuni şi surprize. Aici peninsularii vor avea şansa de a-şi personaliza propriile tricouri „ECO Style”, vor putea să participe la concursul pentru cel mai „eco outfit” sau vor putea lăsa mesaje creative pe un panou gigant menit a strânge cât mai multe mesaje prietenoase cu mediul de la participanţi.

De asemenea, provocarea Umbrela Verde pentru publicul Tuborg Green Fest Peninsula este de a ridica cele mai înalte statui realizate din deşeuri reciclabile (pahare de plastic, PET-uri sau hartie), acţiune menită a atrage atenţia asupra necesităţii şi importanţei colectării selective şi reciclării deşeurilor.

La toate acestea se adaugă şi multe alte surprize care vor fi anunţate pe parcurs, pe pagina oficială a festivalului şi pe profilul de pe Facebook.

Tuborg Green Fest Peninsula are loc între 25 şi 28 august 2011 la Târgu Mureş, în vecinătatea Complexului de Agrement Weekend, pe malul Mureşului. Biletele pentru Tuborg Green Fest Peninsula au fost puse în vânzare în reţeaua Eventim şi pe www.eventim.ro.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *