Tuborg România anunță relansarea berii Skol, cu o nouă formulă de produs

Tuborg România (URBB – United Romanian Breweries Bereprod) anunță relansarea berii Skol, cu o nouă formulă de produs – foarte competitivă, cu o nouă identitate vizuală și cu o gamă de ambalaje cu elemente inovatoare.

Tuborg

Relansarea beneficiază de o campanie de comunicare inedită, care reflectă noua poziționare a brandului, sumarizată în noul slogan: „Skol răcorește bărbatul!”.

“Brandul Skol este aproape sinonim cu istoria recentă a berii în România și face azi un pas hotărât prin această relansare. Am revăzut și refăcut întreaga construcție de brand, plecând de la poziționare și produs, cu scopul de a oferi un brand modern, actual și viguros. Ne-am bazat pe cercetări de consumator la fiecare pas.

Acestea au arătat că am devansat lichide ale competitorilor, oferind un lichid pe gustul consumatorilor din segment. Am centrat eticheta pe protagonistul nostru, consumatorul. Am adăugat ambalajului elemente de inovație menite să îmbunătățească experiența de consum a acestuia: senzor de răcire pe doze și cod QR pe toate ambalajele, cu trimitere la conținut pe gustul targetului.

Avem și o campanie nouă de comunicare cu un brand ambasador foarte îndrăgit, dar fără a strica surpriza, vă invit să o descoperiți cât de curând.Paul Markovits, Vice Președinte Marketing, URBB.

Noua rețetă Skol are un conținut de alcool de 5%

Noua rețetă Skol are un conținut de alcool de 5% și a fost dezvoltată pentru piața românească de către specialiștii berari locali, în colaborare cu specialiștii din Danemarca. Rezultatul are la bază trei tipuri de malț și hamei special de aromă, cu un caracter echilibrat și nobil. 

Schimbările la nivel de ambalaj implică adoptarea noii identități vizuale și lărgirea gamei cu noile sticle nereturnabile de 0.33l si 0.75l. Noul ambalaj Skol Original oferă o prezență reechilibrată între roșu și verde, la care se adaugă un model de ace de gheață, pentru a accentua senzația de răcorire. Eticheta de bază a fost regândită, centrată de această dată pe imaginea consumatorului.

Dozelor de bere Skol le-a fost adăugat un senzor termic ce măsoară temperatura optimă de consum. Acest senzor este inițial galben și se colorează în verde atunci când berea a ajuns la temperatura recomandată pentru consum. Rezultatele cercetărilor noului tip de ambalaj au confirmat faptul că noul Skol este mai modern, mai atractiv și mai vizibil la raft.

Noul Skol este un produs special conceput pentru segmentul majoritar al consumatorilor de bere, reprezentat de barbați. Conform cercetărilor realizate de Tuborg România (URBB), bărbatul român consumator de bere prețuieste cel mai mult senzația de răcorire și contextele de destindere pe care produsul le oferă. 

Sloganul brand-ului este „Skol răcorește bărbatul!”

Noul slogan al brand-ului „Skol răcorește bărbatul!” exprimă un beneficiu funcțional, răcorirea propriu-zisă, dar mai ales un beneficiu emoțional, îmbunătățirea stării de spirit a bărbaților cu umor.

Produsul este disponibil la sticle nereturnabile de 0.33l si 0.75l, la sticle returnabile de 0.5l, la doza de 0.5l prevăzută cu folia de protecție din aluminiu, precum și la ambalaje PET de 1l, respectiv 2.5l, acoperind astfel toată gama ocaziilor de consum.  

Tuborg România (URBB – United Romanian Breweries Bereprod)

URBB este unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală și singurul berar din București dezvoltat printr-o investiție Greenfield. URBB oferă consumatorilor produse de cea mai înaltă calitate, printr-un portofoliu format din mărci internaționale și românești.

În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Tuborg 0.0%, Carlsberg, Carlsberg 0.0%, SKOL Original, SKOL Nepasteurizat, Holsten Premium, Holsten Weizen, Holsten Radler, Holsten Pilsner, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner Hefe Weissbier, Weihenstephaner Vitus, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, Bucur – bere de bulevard, cidrul premium Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Un comentariu la „Tuborg România anunță relansarea berii Skol, cu o nouă formulă de produs”

  1. Îmi place berea Skol,o cunosc de prin ’99, din tinerețe. Cred că cam pe atunci s a și lansat în România. Sunt fan bere Skol,este o bere bună,gustoasă,sinceră,da îi lipsește ceva important: vâscozitatea și spuma. Nu prea „lipește”,și asta contează, spuma nu rămâne pe pahar. Mi as dori să văd și la voi, cum am văzut la cei de la Bergenbier, bere albă. „Skol cu drojdie” as numi o, cu mici bucățele de drojdie și albă la culoare, ar fi nebunie pe piața berii românești. Se merită să faci un asemenea experiment în România și cineva tre să l facă. Voi aveți experienta și sunt convins că v ați pricepe. Romanul își dorește și ceva mai bun. Tre să mișcați ceva, căci altfel Marele URSUS este chiar periculos 🐻

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *