Diamant

Un nou centru logistic inaugurat de Covalact la Sfantu Gheorghe

Covalact a inaugurat ieri, 9 februarie 2011, la Sfântu Gheorghe, noul centru logistic pentru produse lactate, obiectiv care va stimula evoluția economică a companiei si va facilita distribuția produselor către consumatori.

Noul depozit are o capacitate de 1.400 de paleţi, echivalentul a peste 700 tone de produse şi reprezintă o investiție de peste 5.000.000 lei, fiind proiectat pentru a servi ca şi centru logistic al grupului.

Inițiativa Covalact vizează mărirea semnificativă a capacității de depozitare la temperatura controlată a companiei, precum și dezvoltarea sistemului logistic care deservește cele două fabrici ale grupului Covalact, de la Sfântu Gheorghe și Miercurea Ciuc.

Grupul Covalact are 550 de angajati in cele doua fabrici de la Sfântu Gheorghe și Miercurea Ciuc. Reusind sa imbine traditia cu tehnologiile de ultima ora, grupul realizeaza 80 de produse reprezentand o cantitate lunara de lactate de peste 1.600 tone.

Din momentul achiziționării Covalact de către Sigma Bleyzer, grupul a intrat într-o nouă fază de modernizare, orientându-se tot mai mult către cerințele pieței și ale consumatorilor români. Portofoliul grupului Covalact a evoluat continuu, astfel încât produsele nou lansate în ultimii trei ani reprezintă în prezent peste 60% din cifra de afaceri.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,994 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Un nou centru logistic inaugurat de Covalact la Sfantu Gheorghe
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: