Un nou Country Manager la Müller Dairy România

Începând cu data de 1 ianuarie 2011, Tzafrir Granat este noul Country Manager al companiei Müller Dairy România. El a preluat această poziţie de la Jacob Katz, care va ocupa o nouă funcţie în cadrul CBC Group. Anterior, începând cu 2008, Tzafrir Granat a fost Vicepreşedinte de Marketing al companiei, fiind responsabil de lansarea brandului Müller pe piaţa locală, iar ulterior de creşterea nivelului de notorietate a acestei mărci la nivel naţional.

Înainte de a sosi în România, Tzafrir Granat a fost Vicepreşedinte de Marketing la Prigat Israel timp de 5 ani, după ce anterior ocupase, tot vreme de 5 ani, funcţia de Director Adjunct de Marketing în cadrul aceleiaşi companii. Între 1995 şi 1997, el a fost Director Adjunct de Marketing şi Vânzări al Diviziei de Îngheţată din cadrul Nestlé Israel.

Poziţia de Vicepreşedinte de Marketing la Müller Dairy România a fost preluată de către Eduard Popişteanu. Cu o experienţă de peste 10 ani în marketing, acesta a lucrat în mai multe companii mari din diverse industrii precum FMCG, construcţii sau media. Între 2007 şi 2009, Eduard Popişteanu a ocupat funcţia de Director de Marketing la Atlas Corporation, după ce, timp de doi ani, a avut aceeaşi poziţie în cadrul grupului de media SBS. De asemenea, el a mai lucrat 8 ani la Tuborg România, unde a ocupat succesiv poziţiile de Brand Manager pentru Skol, Brand Manager pentru Tuborg, iar apoi Business Development Manager.

Despre Müller

Având o istorie de peste 110 ani, compania germană Müller este foarte renumită în Europa şi este probabil una dintre cele mai îndrăgite mărci de iaurt de pe continent. Compania are în jur de 5.000 de angajaţi şi 5 fabrici în Europa, fiind astfel al doilea mare producător de lactate de pe continent.

Prezentă în România din august 2008, Müller şi-a stabilit sediul central în Bragadiru, judeţul Ilfov şi are depozite în Bragadiru, Timişoara şi Cluj Napoca.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *