Un nou design pentru sticla de cremă de whiskey Baileys

Creatorii Baileys, Original Irish Cream, primul lichior cremă din lume, o combinație irezistibilă de cremă de lapte proaspăt, băuturi spirtoase fine, cel mai rafinat whiskey irlandez și o reţetă proprie de arome de ciocolată, anunță lansarea pe piața din România a noului design provocator al sticlei, ce evocă stilul modern și feminin al brandului. Baileys este cea mai bine vândută băutură din lume, la categoria lichioruri, cu peste 82 de milioane de sticle vândute anual în toată lumea.

Sticla-BaileysNoua sticlă este mai înaltă, cu un profil mai elegant și o postură mai atrăgătoare, cu un mai mare impact la raft. Restilizarea sticlei reflectă statutul de brand premium, sofisticat, un nou etalon contemporan.

Noul design este o veritabilă lecție de stil și eleganță, care trezește simbolistica puternică și dramatică a brandului – „Dublu B” – accentuându-i proeminența și unicitatea. Noua sticlă de Baileys, Original Irish Cream, aduce de asemenea o interpretare proaspătă a etichetei, precum și un nou design al materialelor care omagiază noua înfățișare plină de stil. Prin frumusețea, eleganța și suplețea sa, noua înfățișare pune cu adevărat în valoare feminitatea brandului. Noua sticlă, subțire și înaltă, își găsește locul perfect pe ușa frigiderului, fiind mult mai adaptată stilului de viață al femeilor moderne.

Redesenarea sticlei de Baileys face parte din campania globală „Cream with Spirit”, care urmărește să aducă în lumina reflectorului spiritul feminității moderne. Designul noii sticle a fost creat de agenția BBH, care a primit titlul de Agency of the Year la British Arrows (BTAA), iar BBH Group a obținut mult râvnitul premiu Agency of the Year în cadrul Webby Awards din Statele Unite ale Americii.

Campania internațională cuprinde TV, cinema, presă, publicitate OOH și online. Este o campanie globală care se va desfășura pe următoarele piețe: UK, Italia, Germania, Suedia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Estonia, Republica Cehă, Bulgaria, China, SUA, Canada, Costa Rica, Mexic, Puero Rico, Columbia, Republica Dominicană, Nigeria și România.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro vor avea discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Un nou design pentru sticla de cremă de whiskey Baileys
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: