Un studiu recent realizat pentru Skol România arată că bărbații români asociază cel mai des berea cu activitățile sportive

Bărbaţii români asociază cel mai des berea cu activităţile sportive, după cum arată un studiu recent realizat pentru Skol România. Astfel, peste 54% dintre respondenţi consideră că berea se savurează cel mai bine în contextul hobby-urilor bazate pe activităţi sportive.

Bărbaţii români se bucură de o bere bună dupa efortul depus în cadrul unor activităţi sportive, savurând o bere alături de colegii de echipă sau de prietenii cu care practică un anumit sport. Deopotrivă, berea este condimentul nelipsit pentru suporterii înfocaţi ai diferitelor sporturi, oferind o doză în plus de plăcere vizionării unui meci plin de suspans şi faze spectaculoase.

De altfel, printre hobby-urile bărbaţilor români, practicarea de sport este în topul preferinţelor (34%), la mare distanţă faţă de alte activităţi precum pescuitul (5%), muzica (10%), cititul (7%) sau excursiile de weekend (3%).

 „Respectând dorinţele consumatorilor noştri, în această vară, am creat locul ideal de relaxare şi distracţie pentru bărbaţi – Skol Land, care a îmbinat perfect activităţile distractive şi de relaxare, inclusiv cele sportive cu berea de calitate şi o companie inedită: iepuraşii Playboy şi fetele Skol, alături de maeştrii distracţiei – Buzdugan şi Morar. Rezultatele studiului au fost, într-adevăr, confirmate de zecile de mii de bărbăţi români care s-au relaxat în Skol Land, cu o bere rece într-una dintre zonele special amenajate pentru ei.” a declarat Anca Aldea, Senior Brand Manager Skol.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *