Unilever a finalizat achizitia Sara Lee Personal Care and European Laundry

Unilever a confirmat astazi pe site-ul companiei ca a finalizat achizitia Sara Lee, divizia Personal Care and European Laundry, dupa ce in data de 17 noiembrie 2010 a anuntat ca se afla intr-un proces de validare a tranzactiei, efectuat de Comisia Europeana de reglementare a concurentei. Autoritatea Europeana de reglementare a concurentei a conditionat Unilever sa renunte la brandul Sanex in Spatiul Economic European.

Achizitionarea marcilor de succes Radox, Duschdas si Neutral de la Sara Lee completeaza portofoliul Unilever, format din branduri emblematice precum Axe, Dove si Rexona. Cu aceasta gama extinsa de produse, afacerea poate acoperi un spectru larg de preturi si poate satisface cererea mai multor consumatori din cadrul mai multor piete. Drept rezultat, Unilever se asteapta sa poata stimula in continuare cresterea pe o piata foarte competitiva.

Despre achizitie

Unilever va plati 1.2 milioane de € cash pentru Sara Lee Personal Care and European Laundry. Marcile Sara Lee care vor fi achizitionate au generat vanzari anuale de peste 750 milioane de € pentru anul care s-a incheiat in iunie 2009.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Unilever a finalizat achizitia Sara Lee Personal Care and European Laundry

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: