Unilever relansează gama de produse pentru îngrijirea părului Dove Intense Repair

  • de

Unilever South Central Europe relansează gama de produse pentru îngrijirea părului: Dove Intense Repair, special creată pentru părul degradat. Pentru a-şi recăpăta vitalitatea şi strălucirea, părul are nevoie de produse-expert ce înglobează tehnologii avansate, care acţionează atât la suprafaţă, cât şi în profunzime.

Colaj Dove Intense Repair-1Dove a identificat nevoia femeilor de îngrijire care să ţintească în mod direct şi eficient degradarea părului, ca urmare a diverselor obiceiuri zilnice de îngrijire a părului. Astfel, gama Dove Intense Repair are la bază complexul KERATIN REPAIR ACTIVES care repară firul de păr, la nivel celular, în doar 2 săptămâni.

În timp ce şamponul Dove Intense Repair curăță și îngrijește delicat părul degradat, balsamul Intense Repair reconstruieşte firul de păr la nivel celular și previne despicarea vârfurilor.

Pentru mai multă îngrijire, balsamul-tratament Dove Intense Repair cu dublă acțiune lasă părul reparat în profunzime și rezistent. Conţine tratamentul ce are la bază tehnologia KERATIN REPAIR ACTIVES, care repară proteinele la nivel celular și balsamul care repară şi închide cuticulele firului de păr pentru a-l proteja de degradare.

Masca regeneratoare Dove Intense Repair repară firul de păr la nivel celular, datorită tehnologiei KERATIN REPAIR ACTIVES şi îl lasă până la de 10 ori mai rezistent împotriva deteriorării

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *