Unilever relansează gama de săpunuri-cremă Dove (P)

Unilever South Central Europe relansează gama de săpunuri-cremă Dove într-un ambalaj mai elegant, mai modern și cu o identitate vizuală unitară.

Dove Go Fresh Restore

Aceste modificări oferă săpunurilor Dove o vizibilitate mai mare la raft și o identificare mai bună a mărcii. De asemenea, diferențierea între cele opt variante disponibile pe piața din România se poate face mult mai ușor de către consumatori, conform studiilor cantitative efectuate de către companie.

Dovada calității săpunului Dove este confirmată de încrederea pe care consumatorii o acordă în fiecare an. Săpunul Dove este liderul pieței de săpun solid, atât în valoare, cât și în volum. Consumatorii au votat timp de 5 ani consecutiv săpunul Dove drept cea mai de încredere marcă la categoria „Săpun” în cadrul sondajelor realizate de către revista Reader’s Digest.

Dove este singurul săpun-cremă cu 1/4 cremă hidratantă care nu usucă pielea așa cum o fac săpunurile obișnuite, fiind potrivit atât pentru corp, cât și pentru față. Având o formulă delicată și un pH neutru, Dove curăță delicat şi menține bariera naturală de protecţie a pielii în stare optimă, protejând-o astfel împotriva deshidratării.

Consumatorii pot alege variantele de săpun-cremă preferate din cele opt existente: Beauty Cream Bar, Coconut Milk, Go Fresh Restore, Pure & Sensitive, Gentle Exfoliating, Go Fresh Fresh Touch, Shea Butter, Silk Cream Oil.

Preț recomandat: 3,62 RON

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,051 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Lansari produse » Unilever relansează gama de săpunuri-cremă Dove (P)

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: