Unirea Experta, un nou produs în categoria margarinei pentru prăjituri

Unirea, liderul incontestabil în categoria margarinei pentru prăjituri, a lansat pe piață un nou produs dedicat gospodinelor: Unirea Experta. Rețeta bazată pe un mix special de uleiuri și un conținut ridicat de grăsime de 75%, fac din Unirea Experta ingredientul ideal pentru prepararea deserturilor pretențioase, a cremelor fine și a foitajelor.

 „Am testat produsul împreună cu câteva consumatoare, iar reacțiile acestora au fost peste măsura aşteptărilor lor. Toate au fost de acord că foitajul s-a păstrat foarte pufos timp de mai multe zile, margarina nu a lăsat apă, s-a omogenizat mult mai rapid, făcând crema mult mai fină ca de obicei”, a spus Andreea Toloacă, marketing manager Orkla Foods România.

Unirea Experta vine cu un ambalaj prietenos creat special pentru gospodine, prevăzut cu o rețetă de prăjitură. Noul design este disponibil în două variante de gramaj, atât la 250 g cât și la 500 g.

În perioada campaniei, 1 septembrie – 30 noiembrie 2011, consumatorii care folosesc Unirea Experta și nu sunt mulțumiți de calitațile produsului pot primi banii înapoi.

„Datorită succesului și performanței obținute de rețeta dezvoltată, am lansat produsul cu un program de tipul – Money back guaranteed. Astfel, în premieră pentru categoria de margarină, Unirea Experta va comunica direct pe pachet garanția reușitei rețetelor sale”, a completat Andreea Toloacă.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,059 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Unirea Experta, un nou produs în categoria margarinei pentru prăjituri
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: