Bunge Prio, producătorul cunoscutei mărci Unisol, lansează Unisol bun în prăjituri, un produs unic pe piața din România, care aduce noutatea în rețetele dulci, preparate cu ulei, ale românilor, înainte de Sărbătorile de Paște.
Uleiul de floarea-soarelui de calitate superioară, îmbogățit cu gust de unt, devine astfel aliatul oricărei gospodine și fiecărui iubitor de dulce, îmbogățind gustul unei varietăți de prăjituri, chiar și în perioadele de post.
Atunci când ne uităm la preferințele alimentare, 63% dintre români preferă dulciurile, acestea fiind nelipsite din meniul lor săptămânal. Prăjiturile făcute în casă sunt în topul preferințelor, apreciate pentru gustul autentic, oferit de ingredientele naturale, selectate în funcție de specificul rețetelor.
Cu o tradiție de peste 10 ani, Unisol este prima marcă de ulei de primă presă de floarea-soarelui din România.
Unisol continuă să susțină categoria de ulei, încurajând folosirea ingredientelor naturale care dau gust și savoare mâncărurilor preparate în casă. Noul produs, Unisol bun în prăjituri, creează o nouă oportunitate de consum a uleiului, fiind ideal pentru prepararea a numeroase tipuri de deserturi: cozonac, chec, brioșe, cornulețe, biscuiți sau torturi, chiar și rețete de post.
Pentru a păstra intacte proprietățile și gustul, produsul este îmbuteliat în ambalaj de sticlă de 0.5L, cantitate suficientă pentru aproximativ două rețete, iar capacul dublu cu picurător, dozează curgerea uleiului, pentru o utilizare mai ușoară.
Bunge are o tradiție de peste 14 ani în România şi este singurul producator cu 5 mărci în Top 10 valoare mărci uleiuri pentru gătit, in România. Portofoliul complet al Bunge Prio include nouă mărci, cele mai importante fiind: Floriol, Unisol, Raza Soarelui, Ulvex si Unirea în România, dar și Kaliakra în Bulgaria.
În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.
Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.
