URBB a lansat sistemul Draught Master pe piața din România

United Romanian Breweries Bereprod (URBB) a lansat DraughtMaster pe piața din România, un sistem inovator de servire a berii la halbă sau pahar.

URBBSistemul este disponibil în două variante: DraughtMaster Select 10, respectiv DraughtMaster Modular 20.

Sistemul DraughtMaster oferă garanția că berea ajunge direct din berărie în paharul consumatorului fără a mai intra în contact cu altceva, nemaifiind necesară presurizarea butoaielor cu CO2.

Tehnologia DraughtMaster se bazează pe existența unui compresor de aer încorporat care pompează berea din butoi. Sistemul DraughtMaster asigură că berea servită este tot timpul proaspătă și la o temperatură optimă de fiecare dată. Berea se păstrează proaspătă până la 31 de zile spre deosebire de butoaiele clasice, care au un termen de valabilitate de maxim 7 zile de la desigilare.

Sistemul DraughtMaster nu are pierderi de CO2 pe tot parcursul utilizării sale, fiind astfel prietenos cu mediul înconjurător. Datorită sistemului patentat de „micro bule” din DraughtMaster, la turnarea berii se formează un guler de spumă fină, acesta fiind secretul pentru calitatea constantă a berii, și motivul pentru care berea rămâne proaspătă în pahar pentru mai mult timp.

Anul 2017 a fost un an al schimbărilor și al investițiilor pentru URBB. Inovația a fost prezentă la nivelul întregului portofoliu URBB pe toate palierele: produse noi, tehnologii noi, investiții în calitate și capacitate. Prin introducerea acestor două sisteme DraughtMaster pe piața locală, ne-am propus să venim în întâmpinarea tuturor localurilor. DraughtMaster Select 10 a fost special gândit pentru localurile selecte care nu dispun de spațiul necesar pentru instalații voluminoase pentru servirea berii la draft.

DraughtMaster Modular20 este special creat pentru localurile mijlocii și mari care au și un consum mai diversificat de bere. Ce au în comun toate acestea, este că fiecare își dorește să ofere clienților lor cea mai bună experiență în ceea ce privește consumul de bere, iar noi exact acest lucru oferim prin acest sistem. Beneficiile sistemelor DraughtMaster sunt multiple, consumatorii pot savura gustul proaspăt al berii direct din berărie, iar personalul care folosește aceste echipamente are garanția unei manipulări ușoare.” a declarat Paul Markovits, Vice Președinte Marketing, United Romanian Breweries Bereprod.

DraughtMaster este un sistem implementat cu succes în peste 40 de țări din lume de pe 4 continente, inclusiv în țări cu tradiție pentru consumul de bere, cum ar fi Belgia, Cehia, Germania, Italia și UK. DraughtMaster Modular 20 este prezent în 22 locații din București, Bacău, Călărași, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Ploiești, Suceava și Timișoara, în timp ce DraughtMaster Select 10 este disponibil în 13 locații din Capitală.

Portofoliul de beri disponibile pentru DraughtMaster Modular 20 include: Angelo Poretti 5 – o bere ”Bock” cu cinci varietăţi de hamei, Grimbergen Double Ambreé – o bere brun-roșcată, din categoria berilor de abaţie (Amber Ale), Grimbergen Blanche – o bere belgiană autentică, albă, din categoria berilor de abație (Abbey Beers şi Carlsberg Elephant o bere care se încadrează în categoria berilor de tip ”Bock”.

Portofoliul de beri disponibile pentru DraughtMaster Select 10 este format din: Angelo Poretti 4 Luppoli Original – o bere lager de fermentație joasă, ce are în compoziție patru soiuri de hamei şi Carlsberg.

URBB

URBB oferă consumatorilor produse de cea mai înaltă calitate, printr-un portofoliu format exclusiv din mărci premium și superpremium internaționale, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Tuborg 0,0% alcool, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul premium Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » URBB a lansat sistemul Draught Master pe piața din România
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: