URBB își extinde portofoliul de beri speciale Timeless Collection cu berea Weihenstephaner Vitus

UNITED ROMANIAN BREWERIES BEREPROD (URBB) își extinde portofoliul de beri speciale Timeless Collection cu berea Weihenstephaner Vitus. Produsul este disponibil atât în HoReCa, cât și retail.

URBBNoul sortiment de tip „Weizen Bock”, ce întregește gama Weihenstephan, alături de Weihenstephaner Hefe Weissbier, este disponibil în România de la începutul lunii iunie. Produsă în cea mai veche berărie activă din lume, de aproape o mie de ani, după vechea tradiție de fabricare a berii, Weihenstephaner Vitus a primit multiple recunoașteri și premii la nivel internațional pentru calitatea sa excepțională.

Weihenstephan scrie istoria berii de aproape 1.000 de ani. Berăria Weihenstephan este și locul unde a luat naștere Legea Germană a Purității Berii, un etalon pentru generații întregi de berari din întreaga lume. Weihenstephaner Vitus scrie o nouă pagină în istoria europeană și chiar mondială a berii, dovada fiind și medaliile de aur de anul trecut. Suntem încântați să le putem oferi consumatorilor și clientilor noștri din România această bere excepțională”, a declarat Paul Markovits, Vice Președinte Marketing, URBB.

Weihenstephaner Vitus, povestea

Berăria de Stat a Ținutului Bavaria – Weihenstephan este cea mai veche fabrică de bere din lume, însă și una din cele mai moderne. În anul 1040 a început oficial producția de bere în fabrica din orașul Freising din Germania, iar sute de maeștri berari care și-au învățat meseria la Weihenstephan activează astăzi ca ambasadori ai brandului și ai berăriei, răspândind această cunoaștere în întreaga lume și contribuind astfel la reputația unică a berăriei Weihenstephan.

Weihenstephaner Vitus a convins experți ai competițiilor internaționale de calitatea berii, câștigând anul trecut medalia de aur la categoria „South German-Style WeizenBock Hell” din cadrul competiției European Beer Star 2018, cât și medalia de aur în cadrul World Beer Awards 2018, Germania.

Weihenstephaner Vitus este o bere de tip „Weizen Bock”, gustul nobil, fructat, fiind dat de caisele uscate care se îmbină cu arome de citrice, cuișoare și banană. Weihenstephaner Vitus poate fi savurată alături de o brânză puternică, carne roșie sau deserturi.

Produsul este disponibil atât în Horeca, cât și retail, în varianta de sticlă nereturnabilă de 0,5l, și are un conținut de alcool de 7,7% fiind cel mai bine servită la o temperatură de 8-10 °C.

Gama Timeless Collection

Gama Timeless Collection a URBB, pe lângă Weihenstephaner Vitus și Weihenstephaner Hefe Weissbier, mai cuprinde o selecție de beri internaționale ce asigură o paletă diversificată de tipuri și arome pentru orice preferință: Guinness – o bere de referință din categoria „Stout”, produsă în peste 50 de țări, Kilkenny – o bere irlandeză din categoria „Cream Ale”,  Grimbergen Blanche – o bere belgiană autentică, de culoare albă, din categoria „Abbey”, Grimbergen Ambrée – o bere de abație, din categoria „Amber Ale”, Kronenbourg 1664 Blanc – o bere din grâu, proaspătă și fructată, dominată de arome de citrice și coriandru, Angelo Poretti 4 Luppoli Original – o bere „Lager” de fermentație joasă, produsă din patru soiuri de hamei, Angelo Poretti 5 Luppoli Bock Chiara – o bere „Bock” cu cinci varietăți de hamei și Angelo Poretti 6 Luppoli Bock Rossa – o bere „Bock” de culoare roșie, cu șase soiuri de hamei.

URBB

URBB, unul dintre cei mai mari producători de bere de pe piaţa locală, oferă consumatorilor produse de cea mai înaltă calitate, printr-un portofoliu format exclusiv din mărci premium și superpremium internaționale, care include și o selecție variată de beri speciale. În prezent, portofoliul include: Tuborg, Tuborg Christmas Brew, Carlsberg, Carlsberg Elephant, Holsten, SKOL, SKOL Nepasteurizat, Guinness, Kilkenny, Weihenstephaner, Grimbergen Ambreé, Grimbergen Blanche, Kronenbourg 1664 Blanc, Angelo Poretti, cidrul premium Somersby şi Granini pe piaţa băuturilor răcoritoare.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *