Ursus Breweries o numește pe Alina Bulgariu în echipa executivă a companiei

Alina Bulgariu este noul Vicepreședinte Financiar al Ursus Breweries. Ea s-a alăturat echipei executive începând cu data de 1 octombrie 2021.

ursus

Alina are o experiență de peste 25 de ani în industria FMCG. Și-a început cariera alături de Coca-Cola HBC, unde a deținut diverse funcții în departamentul Financiar. Apoi, în 2000, a făcut trecerea către Japan Tobacco International, în rolul de Finance Manager, ulterior devenind Finance Director. În 2007 a preluat rolul de Chief Financial Officer al companiei Altex, iar în ultimii 13 ani Alina a făcut parte din board-ul Intersnack, având funcția de Chief Financial Officer. Înainte de a se alătura echipei Ursus Breweries responsabilitățile ei au acoperit și aria de Business Controlling pentru Europa Centrală și de Est.

“Sunt încântată să mă alătur unei echipe puternice, precum cea a Ursus Breweries, liderul pieței berii în România. Mă bucur că voi avea ocazia să cunosc îndeaproape o afacere cu branduri românești și internaționale apreciate de români. Aștept cu nerăbdare să contribui la creșterea companiei, alături de colegii din echipa departamentului financiar, care au deja rezultate solide.”  – a declarat Alina Bulgariu.

Structura actuală a echipei executive aduce cu sine, pe lângă expertiza solidă membrilor săi, și o consolidare a ambiției comune a companiilor din grupul Asahi Europe & International de îmbrățișa și promova diversitatea cu multiplele ei valențe, precum expertiza diferită, diversitatea de gen, pluralismul de idei sau curajul de a face lucrurile diferit.

Ursus Breweries

Compania este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry, Viper Hard Seltzer, St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o mini-facilitate de producție în Cluj-Napoca. Din 2017, Ursus Breweries face parte din Asahi Europe & International.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *