ZaharulOradea

Ursus Breweries are un nou presedinte: Andrew Highcock

Gary Whitlie, Președintele Ursus Breweries, a decis să se retragă din activitatea profesională după 27 de ani petrecuți în cadrul grupului SABMiller PLC, unde a ocupat diferite poziții de conducere. Andrew Highcock este noul Președinte al Ursus Breweries, începând cu data de 1 noiembrie 2011.

Cu o experiență vastă și o cunoaștere excelentă a industriei berii, Gary Whitlie s-a alăturat companiei românești din grupul SABMiller în iunie 2010 și a contribuit la evoluția de succes a portofoliului de mărci Ursus Breweries. ”Provocarea de a lucra pe o piață atât de competitivă cum este piața berii din România mi-a oferit numeroase satisfacții dar și oportunitatea de a mă implica în proiecte importante. Am avut în echipă oameni cu adevărat profesioniști și de asemenea privilegiul de a lucra cu mărci de bere puternice și autentic românești” a declarat Gary Whitlie.

Înainte de a face parte din echipa SABMiller, Andrew Highcock a deținut diferite funcții de conducere cum ar fi cea de Președinte pentru Canada și Director General pe Europa de Sud-Est a Maxxium Worldwide (companie internațională de băuturi spirtoase cu mărci precum Absolut Vodka sau Remy Martin). În trecut, el a lucrat și pentru Diageo în Franța, Marea Britanie și Europa Centrală, ocupând diferite poziții în departamentele de vânzări, marketing și management general.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,058 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Ursus Breweries are un nou presedinte: Andrew Highcock
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: