Ursus Breweries a devenit prima companie producătoare de bere din România care a primit certificarea Top Employers 2021

Ursus Breweries a devenit prima companie producătoare de bere din România care a primit certificarea Top Employers 2021 de la institutul independent Top Employers, autoritate globală care atestă excelența în practicile de resurse umane.

Ursus

Certificarea a fost obținută în urma unui audit riguros al cadrului organizațional si al practicilor de resurse umane ale companiei, pe baza a 20 de criterii de evaluare. Acestea au fost structurate în șase categorii, precum strategia de management a resurselor umane, mediul de lucru, atragerea de talente, oportunitățile de dezvoltare oferite angajaților, starea de bine a angajaților, diversitatea și incluziunea.

„Certificarea Top Employers 2021 reprezintă pentru noi o mare onoare și un motiv de mândrie. La Ursus Breweries, ne-am luat angajamentul de a îmbunătăți practicile legate de resurse umane. Programul de certificare Top Employers ne permite să evaluăm care sunt punctele noastre forte și unde trebuie să continuăm să îmbunătățim mediul de lucru, asigurându-ne că angajații noștri au toate oportunitățile pentru a prospera. În acest fel, vom crea un mediu de lucru în care oamenilor le face plăcere să activeze, sunt motivați să reușească și au un sentiment de apartenență”, declară Zuzana Balejova, Vice Președinte Resurse Umane, Ursus BreweriesUrsus Breweries.

Top Employers

Cu o tradiție de 30 de ani, Top Employers este o autoritate recunoscută global, care a certificat peste 1600 de organizații din 120 de țări, având un impact pozitiv asupra a șapte milioane de angajați la nivel mondial.

La începutul lunii martie, Ursus Breweries a devenit prima companie producătoare de bere din România care a semnat angajamentul organizației LEAD Network (Leading Executives Advancing Diversity), promisiunea companiei pentru construirea unei culturi organizaționale incluzive, bazată pe diversitate și egalitate de gen, care vor conduce la o creștere semnificativă a reprezentativității femeilor în funcții executive și decizionale.

Ursus Breweries

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Grolsch, Azuga, Pilsner Urquell, Asahi Super Dry și St. Stefanus, alături de marca de cidru Kingswood. În prezent, Ursus Breweries deține 3 fabrici de bere: în Brașov, Buzău și Timișoara și o micro-berărie în Cluj-Napoca. Ursus Breweries face parte din grupul Asahi Europe & International.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *