Ursus Breweries inaugureaza lucrarile la mini-unitatea de productie “Fabrica de Bere URSUS”

Ursus Breweries a inaugurat pe 30 martie 2011 lucrarile de re-construcţie si amenajare a mini-unităţii de producţie „Fabrica de Bere URSUS” din Cluj-Napoca. Deschiderea mini-unităţii de producţie a berii este programată pentru începutul verii lui 2011.

Aceasta va produce specialităţi de bere URSUS, menţinând vie tradiţia fabricării berii URSUS în Cluj. Unitatea va include un restaurant şi un bar, oferind consumatorilor experienţa autentică de a vedea cum se produce berea special concepută pentru piaţa locală.

Rezultatul va fi un proiect unic pentru Ursus Breweries şi pentru SABMiller la nivel european şi un punct de referinţă pe harta vieţii sociale din Cluj. Desing-ul interior al mini-unitaţii de producţie şi al barului vor pune accentul pe lunga tradiţie a fabricării berii în acest oraş.

Fiecare etapă a procesului de transformare a fost dezvoltată alături de clujeni şi de comunitatea locala (arhitecţi, constructori, autorităţi). Clujenii şi-au putut exprima opţiunile pentru numele locaţiei şi pentru felul în care va arăta logo-ul, acestea fiind votate de cateva mii de oameni pe siteul www.ursus.ro/cluj.

”Clujul ramâne un oraş important pentru Ursus Breweries şi vom continua tradiţia de a fabrica berea URSUS aici. Suntem dedicaţi vieţii sociale din acest oraş şi investim în continuare în proiecte pentru comunitatea locală, cum sunt Zilele Clujului, TIFF sau URSUS Cluj Fest. Îmi doresc ca în cateva luni să ne revedem, tot aici, pentru a celebra deschiderea „Fabricii de Bere URSUS” cu un pahar de bere URSUS proaspată, scoasă de pe linia de producţie, o bere specială, făcută de oameni speciali, într-un oraş special”, a declarat Gary Whitlie, Preşedinte Ursus Breweries.

Pasul următor al acestui proiect va fi în a doua jumătate a lunii aprilie, când va fi organizat un eveniment de testare a berii, astfel încât clujenii să aibă un cuvant de spus şi asupra gustului berii special produse aici. Se estimează că la sfârşitul lunii aprilie se va instala şi noua linie de producţie, iar pe parcursul lunii mai se vor realiza lucrările de amenjare şi finisare ale restaurantului şi barului.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *