Ursus Breweries lansează primul Raport de Dezvoltare Durabilă al companiei

Ursus Breweries lansează primul Raport de Dezvoltare Durabilă al companiei, care prezintă acțiunile în materie de dezvoltare durabilă în perioada 2010-2012.

La nivel global, în 2010, SABMiller a lansat platforma „10 priorități. Un singur viitor”, care fixează cele 10 priorități de dezvoltare durabilă pe care compania își concentrează eforturile, pentru crearea unei diferențe pozitive în zonele în care își desfășoară activitatea. În România, această platformă a fost implementată de Ursus Breweries, iar raportul lansat evidențiază rezultatele și progresul înregistrat pe cele 10 priorități.

Raportul prezintă rezultatele acțiunilor noastre din perspectiva impactului pe care îl avem în domeniile în care ne desfășurăm activitatea. În România cele 3 priorități pe care ne-am concentrat în ultimii ani, pe care le considerăm importante și relevante pentru țara noastră, sunt promovarea unui comportament responsabil în privinţa consumului de alcool, dezvoltarea economică în lanțul de producție, distribuție și comerț, precum și susținerea comunităților în care ne desfășurăm activitatea. Asta nu înseamnă că nu acordăm atenție și nu facem progrese și pe alte priorități, cum ar fi folosirea unei cantităţi mai mici de apă în producţia de bere sau reducerea consumului de energie şi a emisiilor de carbon”, a declarat Diana Klusch, Corporate Affairs Director Ursus Breweries.

Pentru a descuraja consumul iresponsabil de alcool, Ursus Breweries a lansat în anul 2010 campania ”Află-ți echilibrul!” și site-ul www.desprealcool.ro. De la lansare, aproximativ 2.000.000 de persoane cu vârsta peste 18 ani au aflat despre campanie, iar peste 150.000 de vizitatori unici au accesat site-ul www.desprealcool.ro, vizualizând peste 750.000 de pagini.

În cadrul campaniei ”Află-ți echilibrul!” au fost organizate întâlniri cu părinții în zone urbane mici sau în zone rurale pentru a discuta despre problema consumului de alcool de către minori. Peste 500 de părinți s-au întâlnit cu reprezentanții Ursus Breweries, cu psihologul Daniela Gheorghe și Cabral, susținător al campaniei încă de la lansare.

De asemenea, pentru a discuta problema consumului de alcool în baruri, au fost organizate traininguri la care au participat peste 150 de barmani din 5 orașe din țară.

Raportul de Dezvoltare Durabilă a Ursus Breweries 2010-2012 poate fi descărcat de la adresa http://www.ursus-breweries.ro/responsabilitate/

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *