URSUS își extinde gama prin lansarea URSUS Cooler Red Orange

URSUS își extinde gama prin lansarea URSUS Cooler Red Orange, un mix de bere fără alcool și limonadă cu suc de portocale roșii.

UrsusURSUS Cooler Red Orange îmbină perfect gustul berii şi cel al limonadei cu suc de portocale roșii, adresându-se consumatorilor care vor o băutură răcoritoare pentru momentele de chill total din timpul zilei, din perioada verilor călduroase dar nu numai.

Noul sortiment este un mix de bere făra alcool, creat special pentru iubitorii berilor cu arome care doresc să se relaxeze și să se răcorească cu o băutură fără alcool, dar fără să renunțe la gustul bogat al berii URSUS.

La nivel de imagine, noul sortiment vine cu un nou logo minimalist și un ambalaj în culori vii care completează experiența proaspătă și răcoritoare, sporind astfel vizibilitatea şi diferenţierea la raft a produsului.

URSUS Cooler Red Orange beneficiază și de o nouă campanie de comunicare dezvoltată sub conceptul “Chill total”, care se axează pe momentele bine-meritate de chill-total în care consumatorii se pot bucura de o deconectare deplină alături de o bere răcoritoare.

Dinamica pieței de bere, cererea consumatorilor de produse cât mai variate cât și succesul pe care URSUS Cooler Lemon l-a avut pe piața din România, a determinat extinderea gamei cu noul URSUS Cooler Red Orange. Noul produs întregește gama Cooler și portofoliul Ursus Breweries, fiind o bere creată pentru iubitorii mărcii care își doresc ceva răcoritor, fără alcool, nerenunţând la marca lor preferatăa declarat Ingrid Viuleț, Brand Manager Ursus Cooler.

Noul sortiment  este deja disponibil în lanțurile de comerț modern și tradițional din toată țara, precum si în locațiile de tip Horeca, în mai multe variante de ambalaj: sticlă returnabilă de 500 ml, doză de 500 ml și pachet de 4 doze.

 

Ursus

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România și începând cu 31 martie 2017 este parte din Asahi Breweries Europe Group. Mărcile din portofoliul Ursus Breweries sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, St Stefanus și marca de cidru Kingswood.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *