URSUS își extinde portfoliul de produse prin lansarea URSUS Specialități: URSUS Retro Carpatin, URSUS Black Grizzly și URSUS Pale Ale Panda

URSUS lansează URSUS Pale Ale Panda și, odată cu acesta, introduce pe piață gama de beri speciale – URSUS Specialități – cu un nou concept creativ.

ursusPentru că viața e prea scurtă pentru a bea un singur fel de bere, URSUS lansează gama de Specialități, care cuprinde trei sortimente distincte: Retro Carpatin, Pale Ale Panda și Black Grizzly.

Astfel, regele berii în România încurajează toți consumatorii deschiși spre explorare să experimenteze dincolo de gustul clasic al berii blonde obișnuite și să descopere o paletă variată de arome surprinzătoare.

„URSUS Specialități s-a născut din dorința de a oferi oamenilor curioși opțiuni prietenoase cu care să poată experimenta mai mult atunci când vine vorba de bere. Am observat că oamenii sunt tot mai deschiși la variante noi de bere, care să îi suprindă plăcut, și am considerat oportun ca și URSUS, regele berii în România, să vină cu propria lui interepretare a berilor speciale.

Am adunat sub această umbrelă binecunoscutul URSUS Retro și varianta de bere neagră deja existentă în portofoliul URSUS, iar acestora le-am adăugat prima noastră bere de tip ale – Pale Ale Panda. Cele trei sortimente de bere pun, astfel, bazele portofoliului URSUS Specialități,” – a declarat Anca Călugăriţoiu, Brand Manager URSUS.

Personajele cheie

Personajele cheie care stau în spatele noului concept creativ URSUS Specialități sunt trei specii de urși inventivi și exploratori, care au inspirat crearea celor trei sortimente de bere prin personalitățile lor înclinate spre descoperire.

Ursul carpatin

Cu gândul la chefurile de pe vremuri, ursul Carpatin a făcut o bere nepasteurizată, cu gust proaspăt și bogat. URSUS Retro Carpatin e o specie de bere blondă cu personalitate, ce își păstrează intacte aromele produse de drojdie în procesul de fermentare, nefiind tratată termic. URSUS Retro Carpatin este pentru toți cei un pic nostalgici, care știu că retro va fi mereu cool.

Ursul Panda

Cum Panda e un urs atras mereu de lucrurile interesante, el a pregătit o bere un pic mai exotică, ce oferă o paletă de gusturi aparte. URSUS Pale Ale Panda este ultima inovaţie din gama URSUS, o bere cu un gust ușor hameiat, note subtil fructate şi drojdie de fermentaţie superioară (tip Ale). Această specie e perfectă pentru cei curioşi, care se află mereu în căutare de noi experiențe. Deşi abia lansată, URSUS Pale Ale Panda şi-a câştigat deja un loc pe podiumul celor mai bune beri din cadrul competiţiei internaţionale Superior Taste Award 2020, în care i s-a acordat medalia de bronz (Superior Taste Award with 1 Star) de către International Taste Institute (Belgia).

Ursul Grizzly

Grizzly, un urs puternic și un pic cam serios la prima vedere, și-a făcut o bere neagră surprinzătoare și prietenoasă. URSUS Black Grizzly este o bere neagră adevarată, cu note de cafea și ciocolată, datorită celor trei tipuri de malț prăjit, și un gust intens, care se dezvăluie treptat. Exact ca personalitatea ursului brun, ce  pare sobru și neprietenos, dar apoi descoperi că e de gașcă și că și lui îi place distracția.

Tendința către explorare este o trăsătură comună în rândul urșilor, dar și al oamenilor. Tocmai din acest motiv, cele trei specii de „party animals”, care au inspirat apariția gamei URSUS Specialități, transmit curioșilor de pretutindeni un mesaj important:

Gama Specialități a început să fie distribuită la nivel național din luna mai, în toate marile lanțuri de retail

Lansarea va fi susținută de o campanie amplă de comunicare, atât pe TV cât și în digital, la radio și în piață.

Berile din gama Specialități, Retro Carpatin, Pale Ale Panda și Black Grizzly, vor avea un nou ambalaj – o sticlă nouă și un design de etichetă inspirat de personalitatea celor trei urși creatori.

Ursus Breweries

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România. Mărcile din portofoliu sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Peroni Nastro Azzurro, Asahi Super Dry, Pilsner Urquell, Grolsch,  Azuga Nepasteurizată, St. Stefanus, Stejar și marca de cidru Kingswood.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *