Ursus își completează portofoliul de medalii de aur la World Beer Awards

Ursus, liderul segmentului de bere premium din România, a urcat pe podiumul „World Beer Awards” și a câștigat încă două medalii de aur „Country Winner”, în completarea medaliilor câștigate în 2016.

Ursus World Beer AwardsURSUS Premium a primit titlul „Country Winner” în categoria „German-style Pale Lager”, iar URSUS Non-Alcoholic a fost desemnat „Country Winner” în categoria „Low Carb / Low Alcohol.

URSUS este liderul segmentului de bere premium din România și berea românească cea mai premiată la nivel internațional. Această performanță de excepție îi confirmă apartenența la „clubul” celor mai bune beri din lume. Suntem onorați și foarte mândri de această performanță.”, a declarat Mihai Bârsan, Vicepreședinte de Marketing, Ursus Breweries.

„O medalie de aur obținută la „World Beer Awards” reprezintă o mare performanță pentru o echipă de berari la finalul unui an. Astăzi, pot spune cu bucurie că împreună cu colegii mei am construit un portofoliu de medalii de aur la „World Beer Awards” pentru toate stilurile berii URSUS, ceea ce reprezintă o performanță unică în istoria sa de peste 130 de ani. Profesional, pentru mine și colegii mei reprezintă, într-adevăr, cea mai înaltă recunoaștere a artei meșteșugului berii și suntem foarte mândri”, a declarat Corina Hopulele, Director de Fabricare a Berii și Calitate, Ursus Breweries. 

World Beer Awards este una dintre cele mai importante competiții internaționale din industria berii, în cadrul căreia sunt înscrise și evaluate beri din întreaga lume. Jurizarea acestora se realizează mai întâi pe regiuni (Asia-Oceania, Europa și cele două Americi), urmând ca dintre câștigătorii din fiecare regiune să se aleagă în final cea mai bună bere a anului, din fiecare stil, la nivel mondial.

Ursus Breweries este cel mai mare producător de bere din România și începând cu 31 martie 2017 este parte din Asahi Breweries Europe Ltd. Mărcile din portofoliul producătorului sunt: URSUS, Timișoreana, Ciucaș, Grolsch, Peroni Nastro Azzurro, Redd’s, Stejar, Azuga, Pilsner Urquell, St Stefanus și marca de cidru Kingswood.

 În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *