ZaharulOradea

Vânzările FARMEC au crescut cu 8% în 2012

Farmec Cluj-Napoca a înregistrat în primele patru luni ale anului o cifră de afaceri de aproape 37 mil lei, în creştere cu 8% comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2011. Anul trecut compania a avut o cifră de afaceri de 110.9 milioane lei, cu 15,6% mai mare faţă de 2010, iar pentru anul acesta estimează o creştere ponderată, de 5%, în contextul în care şi 2012 se anunţă un an dificil pe toate segmentele economiei.

În primele 4 luni ale anului 2012, compania Farmec a fost lider de piaţă în categoria produselor de îngrijire a feţei, cu o cotă de piaţă de 24,1% din punct de vedere cantitativ şi pe locul 2 din punct de vedere valoric (16,4%), calculate pe baza datelor ACNielsen din serviciul de retail audit realizat pentru categoria Produse pentru ten, Îngrijirea feţei, pentru 2 perioade bilunare începând cu Ianuarie-Februarie 2012, terminându-se cu perioada Martie-Aprilie 2012, pentru piaţa Total România cu discounteri (Copyright © 2012, The Nielsen Company).

„În ultimii ani, cifra de afaceri Farmec a crescut constant, evoluţia pozitivă a companiei de la an la an situându-se peste creşterea pieţei pe care activăm. Acest lucru se datorează eforturilor noastre de a veni mereu cu produse noi, cu formule inovatoare, care răspund celor mai diverse cerinţe ale consumatorilor şi care sunt oferite la un raport corect calitate-preţ. Investiţiile pe care le-am făcut în modernizarea liniilor de producţie şi a tehnologiei, ca şi procesele de eficientizare a producţiei şi operaţiunilor au avut de asemenea un cuvânt de spus.”, a declarat Mircea Turdean, Directorul General al Farmec Cluj-Napoca.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Vânzările FARMEC au crescut cu 8% în 2012
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: