VARTA lansează VARTA Outdoor Sports, noua serie de lanterne frontale dedicate sporturilor în aer liber

VARTA, lider tehnologic în producția de baterii, lansează VARTA Outdoor Sports, noua serie de lanterne frontale dedicate sporturilor în aer liber. Seria este formată din două lanterne frontale: modelul entry-level Outdoor Sports H10 Pro și varianta performantă Outdoor Sports H20 Pro. Ambele modele sunt acum disponibile în magazine.

VARTADin ce în ce mai mulți oameni descoperă un nou mod de a se elibera de stresul și tensiunea vieții de zi cu zi – activitățile in aer liber. Această tendință crește cererea de produse destinate utilizatorilor activi ce iși doresc să se simtă liberi și în siguranță, chiar și după căderea nopții.

Cu noua serie de lanterne frontale dedicate sporturilor în aer liber, VARTA lansează două produse care sunt perfect concepute pentru acest scop.

Seria este formată din două lanterne frontale: modelul entry-level Outdoor Sports H10 Pro și varianta performantă Outdoor Sports H20 Pro. Ambele modele sunt acum disponibile în magazine.

Chiar dacă in perioada rece a anului ziua devine din ce în ce mai scurtă, nu ai nici un motiv să renunți la rutina zilnică de mișcare în aer liber.

VARTA Outdoor Sports H20 Pro – performantă și robustă

Continuând să-și mențină standardele de calitate testate în timp, VARTA aduce acum un nou bestseller pe piață cu noua lanternă frontală Outdoor Sports H20 Pro. Datorită carcasei sale robuste, aceasta poate supraviețui cu ușurință unei căderi de la o înălțime de doi metri. De asemenea, este protejată împotriva stropilor de apă conform IPX4.

Cele trei baterii tip AAA incluse alimenteaza lanterna frontală Outdoor Sports H20 Pro ce oferă utilizatorului mai multe variante de a ajusta intensitatea luminii după cum îi este necesar. LED-ul din mijloc strălucește un con de lumină bine focalizat în modul Spot. LED-ul din partea dreaptă radiază un fascicul de lumină mai larg în modul Flood pentru a ilumina o zonă mai largă.

Ambele moduri pot fi activate prin apăsarea unui buton pentru operare separată sau combinată și reglare a luminii. Spre deosebire primele două, al treilea LED din partea stângă a Outdoor Sports H20 Pro emite o lumină roșie- extrem de utilă în special noaptea, când ochii adaptați la întuneric trebuie să vadă obiecte fără a fi orbiți de lumina albă strălucitoare.

Datorită capului pivotant al lanternei, conul de lumină poate fi ajustat optim pentru a se potrivi situației și utilizării dorite. Outdoor Sports H20 Pro oferă o performanță impresionant de convingătoare: până la 200 de lumeni, o rază a fasciculului de până la 50 de metri și o durată de funcționare de până la 52 de ore.

O altă caracteristică practică: LED-ul roșu avertizează, de asemenea, utilizatorii că nivelul bateriei este scăzut, astfel încât să nu se găsească brusc (sau să se piardă!) în întuneric. Outdoor Sports H20 Pro este disponibilă în culoarea roșie și vine cu o garanție VARTA de trei ani.

VARTA

VARTA Outdoor Sports H10 Pro – robustă și accesibilă

În segmental de preț entry-level, VARTA lansează noua Outdoor Sports H10 Pro. Cu o gamă ușor redusă de funcții, dar o calitate VARTA dovedită, această lantern frontal este destinată în primul rând cumpărătorii de moment. Carcasa gri și turcoaz are un stil simplu, dar sportiv. Acest model are aceleași atribute robuste, inclusiv protecție împotriva stropilor de apă conform IPX4, ca și modelul H20 Pro.

În interior, un LED cu o putere de până la 100 de lumeni își îndeplinește în mod fiabil sarcinile datorită puterii a trei baterii AAA și vă luminează calea până la 45 de metri înainte. Consumul eficient de energie redus permite LED-ului Outdoor Sports H10 Pro să ofere o durată totală de funcționare de până la 35 de ore.

În funcție de condițiile de iluminare ambientală, luminozitatea poate fi reglată fie în modul „Înalt”, fie în modul „Scăzut”. Și aici, de asemenea, lanterna poate fi reglată individual și pivotată în jos, astfel încât purtătorul să aibă întotdeauna totul în vedere. Cureaua elastică pentru cap asigură o fixare perfectă și un confort optim la purtare.

Cu Outdoor Sports H10 Pro, VARTA prezintă o lanternă  frontală atractivă, la un nivel de preț accesibil tuturor, care susține calitatea familiară și promisiunea mărcii VARTA., cu aceeași garanție de trei ani a producătorului.

Cu un design special VARTA, noua serie de lantern frontale Outdoor Sports Pro oferă pasionaților de mișcare în aer liber tot ce au nevoie pentru a nu renunța la ceea ce le face plăcere nici în sezonul rece.

VARTA AG

VARTA AG produce și comercializează un portofoliu cuprinzător de baterii, de la micro-baterii, baterii de uz casnic, sisteme de stocare a energiei până la soluții de baterii specifice clienților pentru o varietate de aplicații și, în calitate de lider tehnologic, stabilește standardele industriei în domenii importante. În calitate de companie mamă a grupului, operează în segmentele de afaceri „Microbatteries & Solutions” și „Household Batteries”.

Segmentul „Microbaterii și soluții” se concentrează pe afacerea OEM pentru microbaterii și pe pachetul de baterii litiu-ion. Prin cercetare și dezvoltare intensă, VARTA stabilește standarde globale în sectorul microbateriilor și este un lider inovator recunoscut pe piețele importante de creștere a tehnologiei litiu-ion și a bateriilor primare pentru aparate auditive. Segmentul „Baterii de uz casnic” cuprinde activitatea de baterii pentru clienții finali, inclusiv baterii de uz casnic, acumulatori, încărcătoare, energie portabilă (power bank-uri) și lanterne, precum și dispozitive de stocare a energiei.

Grupul VARTA AG are în prezent aproape 4.000 de angajați. Cu cinci unități de producție și fabricație în Europa și Asia, precum și centre de vânzare în Asia, Europa și SUA, filialele operaționale ale VARTA AG sunt active în prezent în peste 75 de țări din întreaga lume.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *