VARTA Romania relansează gama de acumulatori

Acumulatori-Ready-to-Use-AAVARTA România relansează luna aceasta gama de acumulatori. Noile modele se remarcă printr-o comunicare simplificată și îmbunătățită pe ambalaj și tehnologia Ready To Use prezentă la toată gama, tehnologie ce permite consumatorilor să utilizeze acumulatorii imediat după cumpărare, fără a fi necesară încărcarea lor în prealabil.

Datorită tehnologiei Ready To Use, acumulatorii VARTA oferă acum cinci avantaje majore: pot fi utilizați direct din ambalaj, deoarece sunt preîncărcați, au o rată de auto-descărcare extrem de redusă şi o durată de viață mult mai mare, este posibilă menținerea lor în aplicațiile unde sunt utilizați timp îndelungat, fără a necesita reîncărcare, pot fi utilizați atât pentru aplicatiile cu consum crescut de energie, cât și pentru acele aplicații cu consum scăzut și constant şi toți acumulatorii VARTA Ready To Use pot fi reîncărcați în orice tip de încărcător.

Noul design al ambalajului este destinat simplificării procesului de identificare a acumulatorilor potriviți-informațiile de pe ambalaj sunt reduse la cele esențiale, se folosește simbolul pentru acumulatori pentru deosebirea imediată a acumulatorilor de baterii, în timp ce în partea dreaptă simbolurile pe fundal roșu semnalează aplicațiile la care se recomandă utilizarea acelor acumulatori. În plus, eticheta „Save Money” indică numărul de baterii alcaline care ar fi necesare pentru a înlocui un acumulator.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *