Vascar a lansat o gamă completă de mezeluri sub marca Moldova în bucate (P)

La finalul lunii octombrie, Vascar a lansat gama completă de mezeluri  sub marca „Moldova în bucate”. Evenimentul a avut loc în cadrul târgului anual INDAGRA – CARNEXPO, desfășurat la Romexpo.

Vlad Ciuburciu-director marketing Vascar„Indiferent din ce parte a țării ești, Moldova în bucate te invită la o masă moldovenească, care o să-ți amintească de cele mai frumoase experiențe culinare pe care le-ai trăit alături de oameni frumoși, în momente importante, în locuri speciale”, a declarat Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar.

„Această lansare face parte din strategia noastră de dezvoltare pe termen mediu, ce presupune lansarea constantă de noi produse, creșterea numărului de canale de distribuție și investiții strategice în infrastructură. Numai în acest an am investit peste 500.000 de euro în noi linii de ambalare și în extinderea flotei auto. Până la finalul anului 2017, ne propunem dublarea cifrei de afaceri înregistrată în 2015”, a adăugat Vlad Ciuburciu.

Sub sloganul “Moldova invită România la masă”, noua gamă propune specialități țărănești (mușchi file, ceafă de porc, șunculiță, pastramă), produse crud uscate (diverse tipuri de salam – salam Sinaia, salam banațean, salam bavarez,  salam unguresc – cârnați, mușchi file), salamuri, cârnați, crenvurști, parizer, tobă, semi preparate (mici).

Preocuparea constantă a companiei Vascar este să ofere consumatorilor produse cu adevărat gustoase și sănătoase, care respectă cele mai înalte standarde din domeniu. De aceea, preparatele Moldova în bucate au la bază rețete tradiționale moldovenești și condimente naturale. Gustul specific românesc se obține prin ingrediente de calitate (peste 80% carne), afumare cu rumeguș din lemn de fag, fără aditivi, fără injectare sau malaxare.

„În plus, produsele Moldova în bucate au și un ingredient secret: e vorba de suflet. De mâncare pregătită cu drag,” precizează Vlad Ciuburciu.

Printre invitații speciali care au vizitat standul Vascardin cadrul Indagra se află și cunoscutul Chef Horia Virlan care recomandă produsele Moldova în Bucate.

Cu peste 30 de ani de experiență și o cifră de afaceri de aproape 60 de milioane de RON în 2014, compania vasluiană Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne din România. Vascar procesează și comercializează preparate din carne, pateuri, conserve din carne și mâncăruri la cutie sub mărcile Vascar și Moldova în bucate.

Pentru Vascar lucrează mai mult de 300 de angajați, iar compania deține o fabrică de procesare și 20 magazine proprii în regiunea Moldovei. O parte din produsele Vascar și Moldova în bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri. Vascar este compania care produce preparate “marcă proprie” pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image și Lidl.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,073 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Lansari produse » Vascar a lansat o gamă completă de mezeluri sub marca Moldova în bucate (P)

Spune-ți părerea

  1. […] finalul anului trecut, Vascar a lansat gama completă de mezeluri „Moldova în Bucate” ce cuprinde produse preparate după rețete […]

    Răspunde
  2. […] că preparatele „Moldova în bucate” sunt create având la bază aceleași principii de calitate și gust desăvârșit, Horia Virlan […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: