Vascar a înregistrat o creștere de 8% a cifrei de afaceri la mezeluri

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate de carne și conserve din România, anunță o creștere de 8% a cifrei de afaceri la mezeluri în trimestru 3 al acestui an, față de aceeași perioadă a anului 2016.  

VascarPentru finalul anului 2017 Vascar estimează o creștere de 14,5 % a cifrei de afaceri a companiei față de anul trecut în contextul extinderii portofoliului și a canalelor de distribuție.

Ne bucurăm că am adus pe masa românilor noi game de produse inovatoare, sănătoase și gustoase marca Moldova în Bucate. Sunt multe lucruri inedite – de la gama ce poartă semnătura lui Chef Horia Vîrlan, la celelalte 6 categorii noi, speciale: produse rumenite – unde am folosit o tehnologie de producție inovatoare, produse din carne de porc mangaliță, specialități de rață și carne proaspată de  porc, pate cu 45% ficat sau mâncăruri la cutie fără E-uri și aditivi. Așadar, invităm toți românii la o masă sănătoasă cu Moldova în Bucate”,  spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Azi e ziua cu cele mai mari reduceri – Black Friday

Noua gamă cuprinde 4 tipuri de preparate din carne pregătite după rețete create special de Horia Vîrlan pentru brandul Moldova în Bucate. Burgerul de vită Moldova în Bucate este realizat exclusiv din antricot de vită, fără E-uri, fără aditivi. De asemenea, Cârnăciorii de casă Moldova în Bucate – în două variante, simpli și picanți – nu conțin nici E-uri, nici aditivi, ci doar condimente naturale și carne de cea mai bună calitate. Gama este completată de Micii țărănești Moldova în Bucate, preparați după o rețetă specială, ce respectă cele mai înalte standarde de calitate.

Gama de produse rumenite Moldova în Bucate păstrează gustul tradițional de altădată și-l îmbogățește cu ajutorul unei tehnologii inovatoare. Produsele rumenite sunt fabricate prin coacere și afumare, procedură ce permite păstrarea unui standard superior de calitate. Produsele astfel pregătite au o savoare unică și sunt în același timp sănătoase, atribute ce definesc de altfel noua platformă de comunicare a brandului, Mânânci sănătos cu Moldova în Bucate”.

Pentru consumatorii care apreciază carne deosebită, au lansat gama de specialități de rață – Piept și Pulpă de rață Moldova în Bucate – și gama de carne proaspătă de porc mangaliță – Mușchiulet, Cotlet, Ceafă, Spată, Pulpă și Piept de porc mangaliță – cu tradiție în România. Carnea este 100% românească, atent selecționată și fasonată. Ambalajul este unul special, de tip skin, procedură ce asigură condiții mai bune de păstrare și un aspect atrăgător.

Conservele de ficat Moldova în Bucate cu 45% ficat la 30 grame și 140 de grame sunt produse integral din carne de porc sau pui, bogate în fier și vitaminele A și B12. Nu conțin nici coloranți, nici alergeni. Ambalajul are un design nou, atrăgător, ce diferențiază net produsele Moldova în Bucate și această linie în mod special.

Vascar

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evoluție organică pe o piață extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate. O parte din produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce preparate “marcă proprie” pentru Kaufland, Carrefour, Mega Image și Lidl. În 2016, Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 68 milioane de lei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *