Vascar anunță o creștere de 14 % a cifrei de afaceri în primul trimestru al anului, față de 2016

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate de carne din România, a înregistrat o creștere a vânzărilor de 14% în primele 3 luni ale lui 2017, față de aceeași perioadă a anului trecut.

VascarCategoria mezelurilor a înregistrat o creștere de 9%, în timp ce pe segmentul conserve, cifra de afaceri a crescut cu 26% în T1 2017 față de perioada similară a anului trecut.

Rezultatele obținute până în acest moment sunt în linie cu obiectivele stabilite la începutul anului. Pentru 2017, compania își propune o creștere a cifrei de afaceri de 20%, în contextul extinderii canalelor de distribuție și eficientizării producției. În același timp, ne bucurăm să constatăm o creștere constantă a vânzărilor la mezelurile din gama Moldova în bucate, ca urmare a creșterii popularității brandului la nivel național”, spune Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar.

În volum, creșterea raportată la nivelul companiei este de 7% în primele 3 luni ale anului 2017 față de primul trimestru din 2016.

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evoluție organică pe o piață extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

În 2016, Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 68 milioane de lei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *