Vascar anunță o extensie a gamei Moldova în Bucate în colaborare cu chef Horia Vîrlan

Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve, anunță lansarea unei noi linii de produse gustoase și sănătoase ce poartă semnătura lui Chef Horia Vîrlan. 

VascarNoua gamă cuprinde 4 tipuri de preparate din carne pregătite după rețete create special de Horia Vîrlan pentru brandul Moldova în Bucate.

Burgerul de vită Moldova în Bucate este realizat exclusiv din antricot de vită, fără E-uri, fără aditivi. De asemenea, Cârnăciorii de casă Moldova în Bucate – în două variante, simpli și picanți – nu conțin nici E-uri, nici aditivi, ci doar condimente naturale și carne de cea mai bună calitate. Gama este completată de Micii țărănești Moldova în Bucate, preparați după o rețetă specială, ce respectă cele mai înalte standarde de calitate. Și, foarte important, au un gust delicios, doar poartă semnătura unuia dintre cei mai cunoscuți chefi din România.

Suntem bucuroși că buna colaborare pe care o avem cu Chef Horia Vîrlan are ca rezultat lansarea unei noi linii de produse Moldova în Bucate. Avem mare încredere în aceste produse pentru că au toate calitățile pentru a fi pe placul celor mai pretențioși consumatori: sunt absolut delicioase, dar și sănătoase. De aceea, ne propunem să dezvoltăm în continuare acest segment de semipreparate și carne proaspătă la caserolă, pe termen mediu și lung”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Produsele beneficiază de un design atrăgător, dar și de un ambalaj funcțional și inovator ce permite creșterea termenului de valabilitate la 8-10 zile. Noua gamă este deja disponibilă în magazinele proprii din regiunea Moldovei, în magazinele tradiționale partenere din capitală și, în curând, va fi listată la nivel național într-unul dintre hypermarket-urile partenere.

Vascar

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evoluție organică pe o piață extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate. O parte dintre produsele Vascar și Moldova în Bucate sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. În 2016, Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 68 milioane de lei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *