Next_Capitall

Vinurile S.E.R.V.E. obtin 5 medalii de argint la Concursul International AWC VIENNA 2010

S.E.R.V.E. a obtinut cinci medalii de argint pentru cele cinci vinuri inscrise la cea de-a saptea editie a Concursului International de Vinuri AWC VIENNA, desfasurat in Viena, Austria.

AWC Vienna este cel de-al doilea concurs international de vinuri dupa numarul de probe inregistrate, iar din 2008 a devenit competitia oficiala a Uniunii Europene. Anul acesta, S.E.R.V.E. a participat cu 5 vinuri, fiecare dintre acestea primind punctaje foarte mari, corespunzatoare medaliilor de argint:

– Terra Romana Cuvee Alexandru 2007 – 89,5 puncte, ARGINT

– Terra Romana Chardonnay 2009 – 88,2 puncte, ARGINT

– Terra Romana Feteasca Neagra 2008 – 86,7 puncte, ARGINT

– Terra Romana Cuvee Charlotte 2007 – 86,7 puncte, ARGINT

– Terra Romana Rose 2009 – 85,9 puncte, ARGINT

(medalie de aur = peste 90 puncte, medalie de argint = intre 85 – 89,9 puncte si diploma = intre 80 si 84,9 puncte)

Punctajul foarte mare obtinut pentru Cuvee Alexandru demonstreaza inca odata potentialul vinurilor S.E.R.V.E. si, in special, al produselor noi.

Despre S.E.R.V.E.

Infiintata in 1994 de catre Domnul Conte Guy Tyrel de POIX, producator francez de vinuri, proprietarul a 50 ha de vie în Corsica si descendent al unei vechi familii nobiliare franceze, S.E.R.V.E. si-a inceput activitatea ca distribuitor de vinuri romanesti imbuteliate sub propria sa marca: Vinul Cavalerului.

In 2000 se construieste o crama noua si are loc lansarea pe piata a primului vin super premium – Cuvée Charlotte, un sortiment deosebit format din soiuri rosii maturate in butoaie noi de stejar timp de minimum 10 luni. In 2005 are loc lansarea gamei Terra Romana, care contine vinuri in editie limitata, destinate exclusiv Sectorului Horeca.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,079 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Vinurile S.E.R.V.E. obtin 5 medalii de argint la Concursul International AWC VIENNA 2010

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: