Xrace 2022 powered by VARTA, prima cursă de alergare în zona montană a Buzăului

VARTA Romania, lider tehnologic în producția de baterii, te provoacă să-ți imaginezi mai mult și să explorezi frumusețile României prin Xrace 2022 powered by VARTA, un eveniment aflat la prima ediție în 2022: un concurs de alergare menit să dezvăluie pasionaților de aventuri în aer liber câte ceva din sălbăticia magică a Lacului Vulturilor. 

VARTAAflată la prima ediție, Xrace 2022 este proiectul de suflet al unui grup de alergători și oameni de munte pasionați de ideea unui stil de viață sănătos care oferă și posibilitatea de a fi turiști la noi acasă, bucurându-ne prin mișcare de toate frumusețile ascunse din zona montană a Buzăului: Valea Neagră – Lacul Vulturilor – Vârful Mălâia.

Programată în perioada 10 – 12 iunie 2022, Xrace 2022 powered by VARTA este prima incursiune în acest colț verde de țară ce pune la dispoziție, la alegere, două trasee gândite să ofere o experiență memorabilă alergătorilor, ambele cu pornire din Poiana Valea Neagră, pe malul râului Buzău.

Evenimentul Xrace 2022 powered by VARTA se adresează atât celor în căutare de noi orizonturi, provocări și vârfuri de cucerit, dar și iubitorilor de sport și natură care acum încep să prindă gustul aventurilor la altitudine.

Pentru aceștia din urmă, Traseul Vulturilor ce cumulează 21 de km cu 1.200 m diferență pozitivă de nivel, este un prag de încercare pentru cei ce vor să ia cu asalt cărările șerpuite printre culmile ce adăpostesc Lacul fără Fund sau Lacul Vulturilor, așa cum l-a numit Alexandru Vlahuță în România Pitorească în baza legendelor locului. Cu siguranță, despre această cursă se vor scrie povești despre trăiri și experiențe noi, dincolo de „capcanele” traseului și istoricul din spatele acestor locuri străvechi.

Xrace 2022 powered by VARTA: 47 de km cu 2.100 m diferență de nivel

„Traseul Mălâia este provocarea pe care o lansăm celor mai experimentați dintre alergători întrucât cei 47 de km cu 2.100 m diferență de nivel, vor pune în gardă până și concurenții cu mulți km sub tălpi și experiență pe munte.

Mai mult, Vârful Mălâia, suveranul din Munții Siriului, va compensa sudoarea frunții și efortul celor ce îl vizitează prin obținerea a 2 puncte ITRA,  cursa calificându-se de asemenea și pentru participarea în cadrul circuitului UTMB,” au declarat organizatorii Xrace 2022 powered by VARTA.

Câștigătorilor clasați pe primele locuri în clasamentul general le va fi recompensată performanța prin premii în bani, bugetul de premiere pentru categoria open fiind de 10.500 lei, iar categoriile de vârstă vor fi de asemenea premiate prin intermediul sponsorilor evenimentului.

Până la premiere însă, organizatorii s-au mobilizat astfel încât kiturile de participare să vină cu surprize, iar finish-ul să fie un festin pe cinste pentru toți participanții care încheie cursa cu succes.

Pentru mai multe detalii sau informații suplimentare despre concursul Xrace 2022 powered by VARTA accesați pagina de Facebook Xrace.

VARTA AG

VARTA AG produce și comercializează un portofoliu cuprinzător de baterii, de la micro-baterii, baterii de uz casnic, sisteme de stocare a energiei până la soluții de baterii specifice clienților pentru o varietate de aplicații și, în calitate de lider tehnologic, stabilește standardele industriei în domenii importante. În calitate de companie mamă a grupului, operează în segmentele de afaceri „Microbatteries & Solutions” și „Household Batteries”.

Segmentul „Microbaterii și soluții” se concentrează pe afacerea OEM pentru microbaterii și pe pachetul de baterii litiu-ion. Prin cercetare și dezvoltare intensă, VARTA stabilește standarde globale în sectorul microbateriilor și este un lider inovator recunoscut pe piețele importante de creștere a tehnologiei litiu-ion și a bateriilor primare pentru aparate auditive. Segmentul „Baterii de uz casnic” cuprinde activitatea de baterii pentru clienții finali, inclusiv baterii de uz casnic, acumulatori, încărcătoare, energie portabilă (power bank-uri) și lanterne, precum și dispozitive de stocare a energiei.

Grupul VARTA AG are în prezent aproape 4.000 de angajați. Cu cinci unități de producție și fabricație în Europa și Asia, precum și centre de vânzare în Asia, Europa și SUA, filialele operaționale ale VARTA AG sunt active în prezent în peste 75 de țări din întreaga lume.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

exporetail2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *