YO, brandul austriac de siropuri de fructe, propune câteva băuturi pentru Sărbători

YO, brandul austriac de siropuri de fructe reinventează petrecerile acasă și propune o serie de șase cocktail-uri și două punch-uri ce pot fi introduse în meniul de sărbători sau cu diferite ocazii aniversare.

YOBrandul YO de siropuri de fructe este un brand austriac cu tradiție, ce are o experiență de peste 60 de ani în producția de siropuri de fructe, destinate tuturor membriilor familiei. Siropuri YO pot fi folosite în prepararea băuturilor alcoolice și non-alcoolice, fiind foarte versatile și disponibile într-o varietate de arome.

De dragul momentelor petrecute în familie, siropuri de fructe YO reinventează petrecerile acasă! Se poate realiza o gamă variată de cocktailuri precum Fiesta  Mexicană, Princess Party, Flower Power Party, Mafia Party, Pijama Party, Bond Party sau Geek Party, pentru o petrecere tematică de neuitat.

„Cu toții ne amintim de petrecerile în familie sau de zilele de naștere din copilărie pe care ni le organizau părinții acasă! De cele mai multe ori, de la aceste petreceri nu lipseau clasicele băuturi  pe bază de sirop de fructe și apă minerală sau sifon. De dragul acelor petreceri, brandul de siropuri YO reinventează petrecerile de altădată și propune o serie de șase rețete de cocktail-uri și două punch-uri care să înveselească petrecerile acasă.” a adăugat Liliana Bock, Brand Manager Maresi Foodbroker.

În Austria, YO este cel mai popular brand de siropuri de fructe, apreciat în egală măsură de copii și de bunici. Un brand cu tradiție, zeci de ani de experiență și un nivel ridicat de competență în producția de sirop, are azi cele mai bune rețete. Și asta este ca o garanție a gustului unic de fructe, din toate variantele de siropuri de fructe YO.

De asemenea, acest sirop de fructe este foarte îndrăgit și în alte țări din Europa, precum Germania, Polonia, Cehia, Slovacia, Ungaria, Sovenia, Croatia, Italia, Bosnia și Herțegovina și chiar în Insulele Maldive.

YO, în România

În România, siropurile de fructe YO sunt distribuite de Maresi Foodbroker SRL şi se găsesc în toate marile lanțuri de magazine Cora, Carrefour, Kaufland, Auchan și Selgros. Prețul recomandat pentru o sticlă de 0,7 l este de 12.99-13.59 lei.

În fiecare dimineaţă, puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » YO, brandul austriac de siropuri de fructe, propune câteva băuturi pentru Sărbători
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: